Mercur in Capricorn, 5 ianuarie-24 ianuarie

Dragii mei, in 5 ianuarie, Mercur , planeta gandirii, a comunicarii, intra in seriosul Capricorn si sta aici pana in 24 ianuarie.
Cu Mercur in Capricorn va puteti concentra pe lucrurile cu adevarat importante,sunteti capabili sa rezolvati ceea ce este esential si relevant. Gandirea este mai lucida, metodica, simtul practic mai dezvoltat, dar trebuie sa fiti atenti sa nu deveniti prea rigizi in gandire, sa nu cadeti intr-o stare de melancolie sau pesimism. Este posibil sa revina amintiri neplacute din trecut, vedeti, acest Mercur in Capricorn formeaza o conjunctie cu Saturn. Acest aspect astral poate fi pozitiv, prin faptul ca, va ajuta sa vedeti mai lucid o situatie de viata care va produce suferinta, sa vedeti foarte clar ce nevoi fundamentale nu va sunt satisfacute si ce puteti face in acest sens.

Este o perioada de maxima luciditate si eficienta. Este favorabila pentru discutarea unor idei serioase și a unor angajamente importante. Puteți semna un contract sau o înțelegere. Mercur in Capricorn va ajuta sa construiti un plan de afaceri.
Sunt posibile calatorii in scopuri de afaceri sau initierea unor proiecte care implica seriozitate, efort sustinut, perseverenta si rabdare.
Va provoaca sa fiti mai practici, eficienti, calculati, economi, sa va ascutiti simtul tehnic pentru a va imbunatati performantele profesionale, sa intelegeti mai clar ce este util si important sa faceti si ce nu. Va da foarte multa prudenta si lucru acesta le va fi benefic multora dintre voi. Aduce un simt al disciplinei extrem de binevenit mai ales in cazul persoanelor obisnuite sa rezolve problemele rapid si superficial.

Cuadraturile dintre Mercur in Capricorn si Marte in Berbec si respectiv, Mercur in Capricorn si Uranus in Berbec, va provoaca sa va schimbati modul in care abordati situatiile stresante de viata, modul in care intelegeti sa va lasati afectati de ceea ce se intampla in vietile voastre.Nu puteti deveni deodata amorfi, indiferenti, la ce se intampla in vietile voastre, dar puteti invata sa va menajati, sa fiti mai senini, mai permisivi, mai detasati, mai toleranti la intamplarile vietii. Si de ce nu mai filozofi.
Cu Mercur in Capricorn poate exista o tendinta de a ramane blocati in trecut, in acest sens temerile, limitarile, restrictiile inconstiente, obiceiurile vechi si amintirile, va pot impiedica sa va deschideti sufletul. S-ar putea sa existe inhibitii in exprimarea adevaratelor intentii. Dezvoltarea empatiei, cultivarea bunatatii interioare, sunt foarte recomandate acum, vedeti, Mercur in Capricorn se conecteaza minunat cu Neptun in Pesti. Acest lucru va ajuta la dizolvarea oricaror modele emotionale vechi si nedorite si va deschide calea catre iubirea neconditionata si iertare. Puteti apela la terapii spirituale daca considerati ca acest lucru este greu de realizat.

Sextilul care se formeaza intre Mercur in Capricorn si Neptun in Pesti va poate ajuta sa fiti mai permisivi, sa renuntati mai usor la incapatanare, inacceptare, idei fixe, printr-o intelegere superioara a lucrurilor.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website