Mercur in Sagetator, in mers direct

Iubiti prieteni, Mercur , planeta comunicarii, a deplasarilor, isi reia mersul direct in Sagetator , maine, 13 decembrie. El ramane in aceasta zodie pana in 5 ianuarie 2019.
Mercur in Sagetator va da energie, entuziasm, incredere, care pot topi orice dificultate.Dar trebuie sa fiti atenti, acest Mercur in Sagetator se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti si respectiv, cu Marte in Pesti.Entuziasmul poate merge pana la neglijarea riscurilor sau o consecintelor, spiritul propagandist poate merge pana la exagerarea adevarului sau deformarea lui, intelepciunea poate merge pana la fanatizarea credintelor.

Mercur in Sagetator va stimula interesul pentru calatorii, studii,citit, iesiri in aer liber, comunicarea cu ceilalti se va intensifica.
In aceasta perioada veti dori mai mult ca altadata sa socializati cu ceilalti, sa fiti la curent cu toate stirile, zvonurile, barfele, dar va poate lipsi perseverenta si sistematizarea informatiei, puteti sa riscati sa acumulati informatii la nivel superficial, daca nu va lasati ghidati de constiinta superioara, trebuie sa faceti diferenta intre ce este cu adevarat valoros si ce este balast.
Unii dintre voi este posibil sa va canalizati energia in barfe, informatii fara valoare. Dar aceasta curiozitate si imprudenta va poate costa mai tarziu. Trebuie sa fiti atenti acum cu cine discutati, cui va confesati, inspiratia poate veni din surse confuze, dubioase, de aceea trebuie sa verificati toate informatiile si zvonurile pe care le auziti.

Mercur in Sagetator imprima gandirii voastre mai mult dinamism, ideile devenind mai originale si mai creative.Comunicarea este alimentata de trairi interioare efervescente.Elanul creator primeste spiritul valoros al mentalului, vedeti, Mercur se conecteaza favorabil cu Jupiter in Sagetator.

Conjunctia Mercur-Jupiter in Sagetator este favorabila pentru intalnirea persoanelor providentiale care va pot ajuta , pentru calatorii, discutii, negocieri, intalniri. Dar, pentru a avea succes pe termen lung trebuie sa va stabiliti un plan in baza caruia sa actionati , sa nu va lasati condusi de entuziasm si mai putin de eficienta, sa nu va aruncati in situatii insuficient analizate. Actiunile dezordonate nu au sanse de succes in viitor.

Conjunctia Mercur-Jupiter in Sagetator primeste un aspect negativ de la Neptun in Pesti. Fiti asadar precauti la ceea ce spuneti si fata de cine va exprimati, cineva care se da drept binefacator ar putea incerca , in realitate, sa va insele. Cu toate acestea conjunctia Jupiter-Mercur in Sagetator va amplifica intuitia, care va poate proteja de eventualele iluzii, dezamagiri, confuzii, inselaciuni si autoinselaciuni. Linistiti-va mintea si lasati-va vocea launtrica sa se exprime. Cu cat procedati mai mult astfel, cu atat veti avea mai multa incredere in intuitia voastra.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website