Mercur in mers direct in Berbec in conjunctie cu Uranus

 

Dragii mei, astazi, 3 mai 2017, Mercur isi reia mersul direct in Berbec . Pana in 20 mai, formeaza o conjunctie cu Uranus in Berbec.  Nevoia unor orientari personale noi se face simtita de ceva vreme, iar acum, odata, cu Mercur in Berbec in mers direct, veti fi pregatiti sa actionati.  Sunt zile in care totul depinde de voi, de deciziile pe care le luati, de atitudinea voastra, puteti da evenimentelor turnura si valoarea pe care o doriti, multe situatii din viitor depind de alegerile pe care le faceti in aceste zile.

Acest aspect astral, Mercur in conjunctie cu Uranus in Berbec, care primeste influenta pozitiva al lui Saturn retrograd in Sagetator, atrage dupa sine o serie de oportunitati, o trezire interioara, care va va deschide noi perspective personale, financiare si profesionale. Veti avea parte, de asemenea, de idei creatoare, inedite, daca va descatusati curiozitatea si va lasati mintea sa hoinareasca in alte directii. Este pur si simplu o chestiune de perceptie a unei provocari sau a unui proiect dintr-o perspectiva diferita si de a urma apoi un traseu in directia unor solutii inovatoare.

Mercur in Berbec, in mers direct, va ajuta sa va traiti din plin convingerile,  va poate aduce curajul sa puneti in aplicare inspiratiile, intuitiile, talentele voastre. Aveti puterea sa depasiti mai usor limitele date de frica si neincredere.  Chiar daca beneficiati de o mare libertate de actiune, ar trebui sa fiti prudenti, sa evitati initiativele si deciziile luate sub un impuls de moment.

Circumstantele de viata va permit sa indrazniti mai mult, sa aveti curajul sa spuneti raspicat ceea ce va nemultumeste si sa luati masuri in acest sens, dar , unii dintre voi puteti avea tendinta de a actiona dupa primul impuls, situatie care ar  putea sa aduca conflicte sau neplaceri cu ceilalti, de aceea se recomanda, sa ganditi de doua ori inainte de a actiona.

Este o perioada de agitatie si instabilitate, totul se poate derula intr-un mod rapid si neasteptat, de aceea, este nevoie sa va inarmati cu rabdare si echilibru, sa nu va asumati riscuri majore, sa nu raspundeti la provocari, pentru ca cea mai mica cearta se poate transforma intr-un mare scandal, pe care ati putea sa-l regretati mai tarziu.

Puteti avea o mare dorinta de schimbare, adesea distrugand vechile obiceiuri, fara sa aveti certitudinea ca obtineti altceva in schimb, deci trebuie sa fiti atenti schimbarea de dragul schimbarii va poate arunca intr-un mare haos, vedeti, conjunctia Uranus-Mercur in Berbec primeste un aspect negativ de la Pluton retrograd in Capricorn.

Dragii mei, este momentul sa fiti indrazneti si vizionari, sa aveti curajul de a veni cu idei originale, si de a deschide un nou drum in viata voastra. Este posibil acum ca, proiectele si activitatile de succes sa nu fie cele care urmeaza un tipar, ci cele care speculeaza noul, care promoveaza ideile avangardiste, ce propun ceva original, spectaculos, senzational, stimuleaza gandirea si provoaca reactii.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website