Mercur retrograd in Leu, 8 iulie-19 iulie

Dragii mei, Mercur retrograd in Leu va confrunta cu vechile erori, greseli ,legate de exprimarea iubirii si valorii personale.Cele mai frecvente erori sunt cele starnite de orgoliu, vedetism, dorinta de a impresiona numai pentru a primi laude. Este cea mai benefica perioada sa aduceti corectii modului in care iubiti, este posibil sa revina in viata voastra persoane iubite din trecut, sa cereti iertare acolo unde ati ranit inima cuiva. De asemenea este posibil sa reveniti asupra unei decizii legate de o persoana iubita( copii, iubiti, iubite), sa vedeti lucrurile dintr-o perspectiva noua.

Conjunctia Marte-Mercur retrograd in Leu si respectiv, Mercur retrograd in Leu in careu cu Uranus in Taur va avertizeaza ca, este nevoie de renuntarea la multe tipare sentimentale, la prejudecati pentru a oferi iubirii si relatiei cu cei apropiati un cadru de expresie mult mai liber si mai natural. Aceste aspecte astrale pot declansa o criza in plan sentimental, un moment in care realizati brusc ca aveti nevoie de afectiune. Impactul crizei poate actiona fie pentru a elimina o relatie, fie pentru a constientiza mai profund iubirea unei persoane din trecut.

Aspectele astrale de mai sus este posibil sa provoace tulburari, resentimente si frustrari ingropate, exista o dorinta reala de a starni o situatie blocata, care stagna de mult timp.Isi pot face loc geloziile, discutiile si gesturile provocatoare.Aceste zile pot aduce certuri si reprosuri vehemente.Este posibil ca abia in acest moment sa aflati cauzele unor disfunctionalitati conjugale. Asteptati-va sa aflati declaratii surprinzatoare de la ceilalti sau unele secrete sa fie scoase la iveala. Este indicat sa fiti receptivi la schimbare dar fara a miza totul pe ura, resentimente, revolta, razbunare. Evenimentele si tensiunile din acest moment va provoaca sa ajungeti in cele din urma la o mai buna intelegere a voastra si in special a dorintelor voastre.Aveti nevoie de multa intelepciune pentru a atenua problemele si a aduce atmosfera la un echilibru necesar discutiilor rezonabile.
Unele evenimentele pot aparea independent de vointa voastra, nu puteti opri asta. A incerca este pur si simplu o pierdere de timp si efort.Ceea ce puteti face este sa acceptati ceea ce este, sa va schimbati atitudinea vizavi de o persoana sau de o situatie de viata, in felul acesta deveniti o parte a evolutiei , nu inamicul ei. S-ar putea ca tocmai aceasta schimbare sa dea consistenta vietii voastre sentimentale in viitor.

Pot fi corectii ale unor povesti de amor, dar si o analiza profunda a muncii, a carierei, imaginii sociale si profesiei. Trebuie sa fiti atenti sa nu repetati greselile din trecut, este esential sa va faceti intelesi corect, sa ajungeti la un numitor comun cu ceilalti, sa manifestati mai multa rabdare rezistand in fata deznadejdiei, in fata anxietatii, care pot fi prezente in aceasta perioada.

Mercur retrograd in Leu va cere să va măsurati cu atenție cuvintele și să va asigurati că ele poartă adevărul și lumina ființei voastre.
Mercur retrograd in Leu va avertizeaza asupra erorilor in educatia copiilor. Excesul de autoritate cu scopul de a stimula talentele si ambitia copiilor vostri poate avea un efect nociv asupra lor.
Mercur retrograd in Leu va provoaca sa va ascultati dorintele inimii si sa-i permiteti acesteia sa va dezvaluie noi modalitati de a va trai viata.
Mercur retrograd in Leu va indeamna sa redeveniti iarasi copii, sa-i dati voie laturii voastre voioase si creative sa iasa la suprafata, procedand in acest fel veti avea entuziasmul si energia necesare pentru imbunatatirea intregului an. Va ofera oportunitatea de a gasi vocea autentica, si de a discuta cu sinele vostru adevarat. Dar inainte de a face acest lucru este important sa renuntati la mastile pe care le afisati in societate.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website