Mercur retrograd in Pesti, 17 februarie-4 martie-un test al comunicarii telepatice, dincolo de cuvinte

Dragii mei,  Mercur retrograd in Pesti ne provoaca sa intelegem ca legatura noastra cu Dumnezeu nu poate fi dobandita si mentinuta decat prin practica spirituala, prin accesul la propria divinitate launtrica si la Christul interior, si ca o persoana cu adevarat  constienta de natura sa christica, castiga nu in orgoliu ci in smerenie. Numai in acest mod, mintea poate sa identifice cauzele suferintelor si le poate vindeca.

Marea proba in aceasta perioada este smerenia. Daca o vom imbratisa spiritul nostru isi va gasi calea corecta, in caz contrar vom putea avea parte de rataciri de cale, confuzii, depresii, neglijente, abandonari, spaime, lasitati.

Când eul nostru este în afara controlului, mintea noastră creează circumstanțe haotice și, dacă alimentam drama din psihicul nostru, ceea ce începe încet în lumea noastră interioară se manifestă rapid în lumea exterioară într-un mod disfuncțional.
Pe de alta parte stima de sine scăzută este una dintre problemele majore care poate apărea in aceasta perioada, chiar și pentru cei care cred că sunt increzatori in ei. Prin urmare, vom observa că vom cauta mai mult sprijin extern, încurajare și îndrumare, în loc să învățăm cum să găsim și să îmbrățișăm aceste lucruri în noi înșine.
In aceasta perioada puteam avea nevoie de validare si confirmare, avem tendinta sa ne plangem de mila in loc sa ne mobilizam toate fortele. Mila pe care o cerem este constructiva doar atunci când este oferită în mod liber și sincer, și nu când forțăm pe cineva prin manipulare. Trebuie sa stim ca spaimele reprezinta o slaba protectie la nivel psihic, si ca ele pot fi anihilate prin conectarea cu divinul interior.

Mercur retrograd in Pesti  deschide ușa spre mintea noastră subconștientă;  ne ofera spațiu ideal pentru a călători încet spre interior, astfel încât să putem comunica delicat cu tot ceea ce ne produce suferinta. Când facem acest lucru, vom observa o transformare magnifică nu numai în modul în care ne simțim ci și în modul în care ne conectăm și comunicăm cu oamenii din jurul nostru, în special în cadrul relațiilor noastre cele mai intime.
Atunci când găsim ceea ce dorește inima noastră, vom descoperi și ce emoții dureroase creează rezistență și de acolo vom găsi o cale de a vindeca rănile care ne-au determinat să rămânem blocați, repetând scenarii negative in relatiile noastre.

Acum este nevoie de credinta in vindecare si tăcerea mintii care ne ajuta sa auzim glasul intuitiei.
Mercur retrograd in Pesti  ne invita sa ne reinnoim relatia cu Dumnezeu si sa ne reconectam cu cel mai profund adevar interior . Este un timp de odihna, meditatie, vindecare, si reinnoire spirituala. Mercur retrograd in Pesti este un moment important pentru iertare, eliberare, acceptare, compasiune, pentru a scapa de dependente, anxietati, amanari, toxicitati, obsesii.

Rugaciunea, meditatia, contemplatia, ne-ar ajuta foarte mult . Rugaciunile au un beneficiu foarte puternic, dar, degeaba cautati salvatori in afara voastra, daca traiti in frica, daca judecati oamenii. Lucrurile din viata voastra se pot schimba, daca va schimbati perceptia asupra lor. Universul va intoarce ceea ce ganditi. Daca traiti in frica, va puteti imbolnavi, daca nu aveti suficienta forta interioara si constienta a puterii voastre este ca si cum ati tine usa deschisa in calea unei invazii. Scapati de temeri, frici, depresii, nu eliminand pericolele din exterior ci marind puterea interioara.

Mercur retrograd in Pesti va provoaca sa credeti in vindecare prin puterea credintei, a vizualizarii, a schimbarii gandirii si a modelarii caracterului.Puteti experimenta miracole divine in urma eforturilor pe care le-ati depus in procesul de transformare interioara.

Cand copilul este bolnav iar mama il mangaie spunanad o rugaciune din toata inima cu convingerea si simtirea deplina ca pruncul ei este ocrotit se produce o ridicare a vibratiei, asa numita „scaldare” in har. Aceasta energie divina spala celulele si transmuta boala in sanatate. Sau cand o persoana bolnava ce isi cunoaste bine boala se conecteaza la o vibratie inalta(prin rugaciuni, meditatii catre spiritele superioare) si intelege fiziologia organului bolnav, vizualizeaza procesul vindecarii fiind convinsa de realitatea imaginii pe care mintea sa o creaza, se produce din nou alchimia vindecarii. De fiecare data subiectii s-au conectat la o realitate mai inalta decat cea in care s-a manifestat boala (detasati de orice conflicte personale, de frici, de rusine, furie, nemultumiri). S-au conectat la credinta, iubire, iertare, impacare, acceptare, o imagine clara a sanatatii si simtirea sincera a vindecarii. Aceasta inseamna sa iesi din realitatea palpabila si sa patrunzi in a patra dimensiune si a cincea dimensiune, in care visele pot deveni realitate
Dragii mei, miracolele se intampla doar celor care au capacitatea de a face un viraj spre un alt nivel de gandire, celor care isi schimba inima, au capacitatea sa ierte.

Este o perioada favorabila pentru vindecare mentala, emotionala si fizica prin tehnici de meditatie , prin apelul la divinitate, prin modificarea atitudinii fata de sursa de stres si suferinta.

In aceasta perioada contactul cu lumea nevazuta se poate face mai usor. Puteti primi mesaje din astral prin intermediul viselor, de la ingeri, spirite superioare, persoane decedate.
Memoria subconstienta si intuitia sunt stimulate in timpul acestui tranzit. Daca aceste amintiri sunt dureroase, pot cauza probleme psihologice, si in cazuri extreme un comportament necontrolat. Uneori acestea sunt simple eforturi de a invinge necazurile vietii si retrageri psihologice in contactul cu altii. Trebuiesc evitate momentele de nostalgie si emotiile inutile.

Poate aparea un interes in legatura cu parapsihologia, cu fenomenele psihice si paranormale. Este o perioada propice pentru investigatii privind vietile anterioare, viata de dupa moarte si comunicarea cu spiritul.

Cel de-al saselea simt va poate orienta in directia optima, mai ales daca va inconjurati cu un camp energetic pozitiv. Ascultati-va vocea launtrica, cu cat ii dati mai multa crezare cu atat mai puternica va deveni.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website