Mercur retrograd in Rac, 18 iunie-12 iulie

Dragii mei, zodia Rac reprezinta trecutul, familia, parintii, relatia cu cei apropiati.

Mercur retrograd in Rac ne  ajuta să descoperim mai bine ce lecții trebuie să învățăm privind înapoi la istoria familiei noastre.
Reflectati asupra persoanelor apropiate(frati, parinti, copii, parteneri conjugali) care vă provoacă dificultăți. Luați notă de orice sentimente negative, senzații din corpul vostru sau amintiri care apar. Lăsați lumina să intre și să elibereze toate frustrarile, neiertarile, sentimentele negative din corpurile voastre energetice. Este necesara o repunere in ordine a relatiei cu trecutul, si a relatiei cu persoanele pe care le mosteniti genetic.
Eliberez toate regretele trecutului.
Eliberez toate suferinţele şi toate durerile, tristeţea şi toate legăturile până la al şaptelea neam.
Eliberez toate legăturile nepotrivite de la Facere până acum cu toţi pe care i-am cunoscut în această viaţă, chiar dacă sunt decedaţi.

In aceasta perioada pot reveni in viata voastra amintiri din trecut,  pot fi dezgropate nemultumiri mai vechi, frustrari, complexe, care trebuie intelese, vindecate, eventual marturisite. Partea buna este ca in felul acesta puteti afla foarte clar ce nu merge in relatie, ce nevoi nu va sunt satisfacute si ce rani ale trecutului refuza sa se inchida. De asemenea pot reveni in atentia voastra amintiri ale persoanelor care nu mai sunt. Aici este necesara intarirea sufleteasca printr-o acceptare inteleapta a acestei pierderi.

Mercur retrograd in Rac va pune in legatura cu propriul trecut, dar si cu trecutul persoanelor pe care le mosteniti genetic, material ori karmic. Astfel relatia cu parintii si familia ar trebui sa capete o noua dimensiune, si aveti sansa sa o intelegeti la un nivel mai profund.Puteti scapa acum de orice balast, de orice amintire dureroasa, de orice suferinta, de orice boala, daca va eliberati de tristete, ura, resentimente, mahnire, nemultumire. Este necesar sa va analizati tiparele mentale si atitudinale si sa le adaptati la prezent. Este momentul in care mintea are nevoie sa se elibereze de tot ce este rau, obligandu-va sa faceti lumina acolo unde ati cronicizat o situatie de viata. Este o perioada favorabila sa aduceti pace si echilibru  prin modelarea gandirii, iertare, impacare cu cei apropiati.

Mercur retrograd in Rac se conecteaza negativ cu Marte in Berbec. Acest aspect astral poate declansa nemultumiri mai vechi, o comunicare dificila cu membrii familiei sau cu rudele. Mercur retrograd  in Rac ne provoaca sa ne intoarcem in trecut, sa incercam sa intelegem mai profund cauzele acestor tensiuni. Numai asa putem sa ne detasam de rani sufletesti, de regrete, de conceptii si judecati care nu ne mai servesc.Dar ca parte pozitiva, Mercur retrograd in Rac , poate fi o perioada excelenta pentru o impacare, reevaluand situatia care a provocat conflictul.

Perioada retrogradarii lui Mercur in Rac poate conduce la schimbari de planuri si decizii privind viata personala, administrarea bunurilor familiei, investitiile. Problemele sufera modificari de perceptie, schimbare de abordare sau chiar renuntarea la unele planuri in favoarea altora.De aceea, in aceasta perioada nu este bine sa luati decizii legate de o afacere,  mutare, vanzarea sau cumpararea unei case.

Puteti afla acum tot ceea ce vi s-a ascuns sau nu ati vrut sa recunoasteti, la unii este posibil sa iasa la iveala originea familiala, sa aflati care este parintele natural, si acest lucru ar putea sa produca o bulversare.De asemenea unii dintre voi va puteti reintalni parintii naturali.

Mercur retrograd in Rac se  conecteaza favorabil cu Neptun  in Pesti amplificand imaginatia, intuitia si telepatia . Aceasta configuratie  astrala deosebit de pozitiva, va incurajeaza in mod subtil, sa cautati in interior raspunsurile la intrebarile coplesitoare ale vietii, va ajuta sa depasiti tensiunile sa scapati mai usor de tristete, resentimente, furie interioara, ura.
Mercur retrograd in Rac se conecteaza pozitiv cu Uranus in Taur, puteti gasi modalitati creative de exprimare si satisfacere a nevoilor de confort si stabilitate materiala si emotionala.

De multe ori ranile trecutului nu ne dau voie sa ne deschidem spre iertare si intelegere, iar acum acest lucru ne poate sabota profund orice incercare de apropiere cu semenii, vedeti, Mercur se conecteaza negativ cu Marte in Berbec, dar Mercur retrograd formeaza un aspect pozitiv cu Uranus in Taur. Acest aspect astral da gandirii curajul de a nu tine cont de tipare, prejudecati, dar mai ales de a interpreta in alt mod notiunile de bine si rau.

Mercur retrograd in Rac primeste influenta pozitiva a unor planete colective(Neptun in Pesti si Uranus in Taur) care permit accesul la un nivel mai inalt de constiinta.  Descoperim in aceste zile ca putem renunta mai usor decat am crezut la unele tabieturi si conceptii. Ca gandirea ne este mai elastica decat am crezut, ca ne putem acomoda mai lesne decat ne-am inchipuit cu unele schimbari. Ca putem iesi din anumite tipare de gandire, cand inima ne ajuta sa intelegem cauzele unor situatii.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website