Mercur retrograd in Rac, 19 iulie-1 august

Dragii mei, Mercur retrograd in Rac va provoaca sa va intoarceti in trecut, sa incercati sa intelegeti mai profund cauzele unor evenimente. Numai asa puteti sa va detasati de ranile sufletesti, de regrete, de conceptii si judecati care nu va mai servesc.
Perioada retrogradarii lui Mercur in Rac poate conduce la schimbari de planuri si decizii privind viata personala, administrarea bunurilor familiei, investitiile. Problemele sufera modificari de perceptie, schimbare de abordare sau chiar renuntarea la unele planuri in favoarea altora.
Puteti afla acum tot ceea ce vi s-a ascuns sau nu ati vrut sa recunoasteti. La unii este posibil sa iasa la iveala originea familiala, sa aflati care este parintele natural, si acest lucru ar putea sa produca o bulversare.De asemenea, unii dintre voi va puteti reintalni parintii naturali.

In aceasta perioada pot reveni in viata voastra amintiri din trecut, pot fi dezgropate nemultumiri mai vechi, frustrari, complexe, care trebuie intelese, vindecate, eventual marturisite. Partea buna este ca in felul acesta puteti afla foarte clar ce nu merge in relatie, ce nevoi nu va sunt satisfacute si ce rani ale trecutului refuza sa se inchida. De asemenea pot reveni in atentia voastra amintiri ale persoanelor care nu mai sunt. Aici este necesara intarirea sufleteasca printr-o acceptare inteleapta a acestei pierderi.
Mercur retrograd in Rac va pune in legatura cu propriul trecut, dar si cu trecutul persoanelor pe care le mosteniti genetic, material ori karmic. Astfel relatia cu parintii si familia ar trebui sa capete o noua dimensiune, si aveti sansa sa o intelegeti la un nivel mai profund.Puteti scapa acum de orice balast, de orice amintire dureroasa de orice suferinta, de orice boala, daca va eliberati de tristete, ura, resentimente, mahnire, nemultumire. Este necesara o repunere in ordine a relatiei cu trecutul, si a relatiei cu persoanele pe care le mosteniti genetic.
Este necesar sa va analizati tiparele mentale si atitudinale si sa le adaptati la prezent. Este momentul in care sufletul are nevoie sa se elibereze de tot ce este rau, obligandu-va sa faceti lumina acolo unde ati cronicizat o situatie de viata. Este o perioada favorabila sa aduceti pace si echilibru in sufletul vostru prin modelarea gandirii, iertare, impacare cu cei apropiati.

Mercur retrograd in Rac se conecteaza favorabil cu Neptun retrograd in Pesti amplificand imaginatia, intuitia si telepatia . Aceasta configuratie astrala deosebit de pozitiva, va incurajeaza in mod subtil sa cautati in interior raspunsurile la intrebarile coplesitoare ale vietii, va ajuta sa depasiti tensiunile, sa scapati mai usor de tristete, resentimente, furie interioara, ura.
Mercur retrograd in Rac se conecteaza pozitiv cu Uranus in Taur. Acest aspect se adreseaza modului in care va concepeti viata personala, importanta pe care o dati elementelor de siguranta si stabilitate din viata voastra(casa, cuplu, familie, tabieturi care au devenit indispensabile). Puteti descoperi in aceste zile ca puteti renunta mai usor decat ati crezut la unele tabieturi sau conceptii. Ca , va puteti acomoda mai usor decat v-ati inchipuit cu unele schimbari. Ca puteti iesi din anumite tipare de gandire cand inima va ajuta sa intelegeti cauzele unor situatii.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website