Mercur retrograd in Sagetator, 17 noiembrie-1 decembrie

Dragii mei, in data de 17 noiembrie 2018, Mercur intra in retrogradare in Sagetator facandu-si simtita influenta mai mult asupra studiilor inalte, calatoriilor pe distante lungi, relatiilor cu strainii, chestiunilor juridice sau cele care tin de educatia superioara sau publicare. Toate aceste chestiuni pot intampina amanari sau se pot crea confuzii. Totusi, in ceea ce privesc situatiile mai vechi, acum le puteti reevalua si puteti gasi solutii la care nu v-ati gandit anterior. Cele neglijate se cer rezolvate de urgenta. Trebuie sa evitati sa luati decizii definitive , sau sa initiati actiuni noi in aceste directii, cu exceptia cazurilor, in care acestea vin ca o solutie pentru o situatie dificila creata anterior acestui moment.

De multe ori retrogradarea este privita ca un eveniment negativ, dar daca vreti sa faceti rectificari, sa reparati anumite lucruri, acest moment este o oportunitate. Va poate avertiza, ca, pe drum ati pierdut din vedere un aspect important, sau ca nu ati dat suficienta atentie unei informatii care va putea ajuta sa gasiti drumul in viata.De asemenea, in acest interval de timp este posibil sa reganditi un studiu, sa refaceti o lucrare, sa reluati niste negocieri, in special cu persoane de departe sau din strainatate, sa calatoriti in locuri in care ati mai fost, sa reluati legatura cu persoane de departe, sa clarificati unele probleme juridice, sa reusiti la un examen in urma unei contestatii.

Retrogradarea lui Mercur in Sagetator poate fi salvatoare, pentru ca permite reconfigurarea unei strategii, completarea datelor, informatiilor , intalnirea persoanelor providentiale sau gasirea celor mai bune solutii, in urma revenirii asupra unor decizii. De asemenea, unii dintre voi pot primi o veste din strainatate sau de departe care sa va reconfigureze planurile legate de studii, calatorii, discutii, negocieri. In cazul altora poate fi vorba de o informatie care va da castig de cauza intr-o problema juridica sau financiara.

Puteti sa fiti mai preocupati de imaginea voastra publica si puteti sa va evaluati mai bine din acest punct de vedere.
Trebuie sa fiti atenti daca calatoriti in aceasta perioada, exista riscul unor pierderi, sau pagube financiare datorita unor gafe, confuzii, inselaciuni, furturi, vedeti, acest Mercur retrograd in Sagetator se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti si Marte in Pesti.

Retrogradarea lui Mercur in Sagetator influenteaza in special nativii din zodiile: Sagetator, Balanta, Leu, Berbec, Varsator, Pesti, Fecioara, Gemeni, cei care aveti Luna, Ascendentul si o aglomerare de planete in aceste zodii. Pentru ultimele 3 zodii influenta poate fi mai dificila.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website