Mercur retrograd in Scorpion, 1 decembrie-6 decembrie

Dragii mei, Mercur retrograd in Scorpion va provoaca sa intelegeti dedesubtul unei probleme gasind solutia potrivita pentru ea, va ajuta sa identificati calitatile si chiar slabiciunile celorlalti si sa le folositi spre folosul vostru sau al persoanei in cauza.Este o perioada favorabila pentru dezlegarea enigmelor din viata voastra, pentru intelegerea motivelor care v-au blocat ascensiunea.

Mercur retrograd in Scorpion va stimuleaza sa dati mai mare atentie propriilor gesturi negative, neconstructive si sa incercati sa le corectati.
In aceasta perioada, gandurile voastre au putere mare de materializare, de aceea ar trebui sa fiti foarte atenti ce ganduri emiteti in exterior, ele pot lucra in favoarea sau defavoarea voastra.

Mesajul pe care il aduce Mercur retrograd in Scorpion este acela de a invata sa vedeti ceea ce exista dincolo de gandurile si cuvintele voastre, sa va analizati profund , sa intelegeti motivele pentru care ganditi intr-un anumit fel sau aveti o gandire negativista, odata ce ati inteles cauzele aveti puterea sa va schimbati tiparul de gandire. Stresul, depresiile, nefericirile, provin din faptul ca va agatati de tot si de toate si nu renuntati la vechiul tipar de gandire . Aceasta eliberare, va poate ajuta sa aveti un control mai mare asupra vietii in viitor.

De obicei, Universul iti trimite oameni care nu iti impartasesc opiniile pentru a reflecta un loc în sinele tau, în care trebuie să trimiti mai multă dragoste. Dacă cineva te deranjează prin opiniile exprimate, înțelege că este o șansă să iti schimbi atitudinea asupra experientei respective pentru a trimite dragoste în loc de furie, ura, resentimente. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa actionezi dupa propriile convingeri si puteri, dar, sa o faci fara rautate.

Mercur retrograd in Scorpion este o oportunitate perfectă pentru tine să-ți antrenezi mintea pentru a rămâne într-o vibrație ridicată. Poate fi ușor să rămâi într-o vibrație ridicată în jurul oamenilor care te inteleg, dar ce te faci cu cei care nu sunt de acord cu tine? Ii ignori? Ii detesti? nu poti sa faci asta tot timpul.
Percepția asupra lumii este realitatea ta, așa că atunci când iti pregatesti mintea să rămână pozitivă indiferent de situatiile cu care te confrunti, ai o libertate dincolo de ceea ce iti doresti cel mai mult, si asta e cu adevarat minunat. Si pana la urma ce este mai important? Sa obtii ceva cu forta si sa fii victima propriei tale gandiri negative? Sau sa nu ai acel lucru, dar sa fii liber si impacat cu sinele tau cel mai inalt si cu tot ceea ce este in jurul tau.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website