Mercur retrograd in Scorpion

Dragii mei, Mercur traverseaza zodia Scorpion in perioada 3 octombrie 2019- 9 decembrie 2019. Dar in perioada 31 octombrie 2019-20 noiembrie 2019, Mercur devine retrograd in aceasta zodie.
Scorpionul este simbolul ocultismului, al transformarii si regenerarii, al mortii pentru a doua nastere. Mercur este planeta mentalului, al gandurilor noastre, a modului in care comunicam. Mercur retrograd in Scorpion pledeaza pentru transformarea gandirii.

Mercur retrograd in Scorpion ne stimuleaza sa dam mai mare atentie gandurilor noastre, gesturilor neconstructive, negative. Ne provoaca sa ne folosim mintea pentru a crea si nu pentru a distruge.Daca noi suntem constienti de acest lucru, si incercam sa ne corectam, atunci gandurile noastre au putere pozitiva si lucreaza in favoarea noastra, dar trebui sa ne mentinem in aceasta stare pozitiva, sa urmarim atent ce ganduri avem si cum comunicam cu ceilalti. Daca observam un gand negativ, de frica, barfa, invidie, ura, sa-l schimbam rapid cu unul pozitiv.

Universul ne trimite oameni care nu ne impartasesc opiniile pentru a incerca sa iesim din gandirea limitata, sa fim mai flexibili, sa acceptam , ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat ne-am obisnuit sa le privim. Dacă cineva te deranjează prin opiniile exprimate, înțelege că este o șansă să iti schimbi atitudinea asupra experientei respective pentru a trimite dragoste în loc de furie, ura, resentimente. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa actionezi dupa propriile convingeri si puteri, dar, sa o faci fara rautate. Este o oportunitate perfectă să-ți antrenezi mintea pentru a rămâne într-o vibrație ridicată. Poate fi ușor să rămâi într-o vibrație ridicată în jurul oamenilor care te inteleg, dar ce te faci cu cei care nu sunt de acord cu tine? Ii ignori? Ii detesti? nu poti sa faci asta tot timpul.Mercur retrograd in Scorpion aduce astfel de experiente tocmai pentru a face schimbari in modul de a gandi. Atunci când iti pregatesti mintea să rămână pozitivă indiferent de situatiile cu care te confrunti, ai o libertate dincolo de ceee ce iti doresti cel mai mult si asta e cu adevarat minunat.

Mercur retrograd in Scorpion se conecteaza pozitiv cu Neptun retrograd in Pesti. Forta spirituala are puterea de a declansa transformari pozitive in mentalul nostru. Daca ne conectam la o realitate mai inalta decat cea in care s-a manifestat suferinta, (la credinta, iubire, iertare, impacare, acceptare) putem experimenta transformari pozitive, vindecari sau ameliorarea unor probleme de sanatate. Rugaciunea rostita din toata inima cu convingerea si simtirea deplina ca vom fi ajutati va produce o ridicare a vibratiei, asa numita scaldare in har. Aceasta energie fina spala celulele si transmuta suferinta in vindecare.Solutiile problemelor le putem gasi orientandu-ne catre tehnicile de autocontrol si dezvoltare spirituala.

Intrarea in retrogradare se produce pe aspecte constructive, vedeti, Mercur retrograd in Scorpion se conecteaza favorabil cu conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn, dar si cu Neptun retrograd in Pesti.Asta inseamna ca putem ajunge cu adevarat la esenta lucrurilor care ne intereseaza, ca pot iesi la iveala anumite secrete, informatii din trecut care ne ajuta sa dezlegam enigmele din viata noastra, sa rezolvam o situatie cu care ne-am confruntat, sa gasim solutii eficiente, sa intelegem motivele pentru care am suferit, am avut un esec si odata ce am inteles cauzele putem lucra la atingerea scopurilor. Abia acum putem intelege foarte clar dedesubtul unei probleme gasind solutia cu adevarat potrivita pentru ea. Ne stimuleaza sa privim mai atent avantajale si oportunitatile care pot aparea prin intermediul altor persoane. Este posibil ca o persoana care v-a refuzat ajutorul in trecut sa va ajute acum, de aceea tendinta de a respinge o interventie, un sfat ar trebui limitata.

Mercur retrograd in Scorpion in aspecte pozitive ne poate arata cum putem sa abordam un partener de afaceri sau de cuplu, astfel incat calitatile sau chiar slabiciunile persoanei respective sa lucreze in folosul nostru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website