Mercur retrograd in Varsator, 4 martie -10 martie

Energia creativă crește prin mine și mă conduce către idei noi și strălucitoare.

Mercur retrograd in Varsator va fi in grad anaretic 29, in perioada 4-6 martie. Dragii mei, gradul 29, este ultimul grad al unui semn zodiacal si poate exista un real sentiment de urgenta, poate fi un punct de alegeri, dificultati sau criza.Are o semnificatie karmica foarte mare.

Mercur retrograd in Vărsător , la gradul anaretic 29 poate aduce schimbari neasteptate, uneori bulversante in motivatiile interioare , se poate întâmpla ceva brusc sau neașteptat la care trebuie să ne adaptăm, poate să se întâmple ceva care să afecteze un grup mare de oameni sau să existe o creștere a revoltei , dar poate sa fie si ceva pozitiv, sa avem o sclipire de geniu sau să primim soluţia la proiectele începute mai demult sau chiar să vină o idee nouă total diferită faţă de tot ceea ce ştiam, o sclipire de intuitie sau o constientizare puternica. Este posibil sa ne schimbam radical modul de a percepe o situatie, o persoana … Sfarsitul unui ciclu privind perceptiile si semnificatiile pe care le dam vietii.Poate ca sistemele vechi de credinta si filozofiile nu mai servesc unui scop constructiv si ar trebui sa renuntam la ele sau suntem fortati sa o facem.Avem parte  de o iluminare bruscă și  o descoperire (prin șocuri și perturbații), sau prin constientizare.

Mercur retrograd in Varsator ne transmite idei despre cum ne putem elibera de dogme învechite și de a găsi geniul creator în noi.

Mercur retrograd se conecteaza cu Uranus , aspect, care poate avea un impact entuziast, inovator și revoltător asupra structurilor vieții noastre. Este un aspect care ne ajută să rupem tiparele care ne-au ținut legați de frică în timp ce ne amintim să construim altele noi care să ne poată susține viețile și visele noastre. Scoate la iveala dorinta omenirii de a trai intr-o lume libera, bazata pe fraternitate, egalitate, intre toti oamenii indiferent de nationalitate, religie, convingeri politice.

Tot ce se intampla in aceste zile va avea un impact puternic asupra schimbarilor care se vor produce catre sfarsitul anului 2020, cand Saturn si Jupiter se intalnesc in Varsator.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website