Mercur retrograd in Taur, 10 aprilie-20 aprilie- va atrage atentia asupra unei mentalitati materialiste, prea limitate, rigide, asupra vietii si va obliga sa reflectati la valorile voastre materiale, ar trebui sa va revizuiti sistemul de valori, sa incercati sa gasiti cauza atasamentelor si a avaritiei.

 

Dragii mei, Mercur, planeta comunicarii, are mers aparent retrograd in zodia Taur, in perioada 10 aprilie-20 aprilie.

Este cea mai benefica perioada sa va schimbati tiparul gresit de gandire in ceea ce priveste mancatul, sa incercati sa va revizuiti modul de a va alimenta. Poftele, lacomiile, sunt viziuni gresite care  care se cer corectate , acum. Este un moment favorabil sa incepeti un program de detoxifiere a organismului.

Ar trebui sa intelegeti acum ca acumularile materiale, nu va asigura linistea si singuranta de care aveti nevoie, aceasta siguranta ar trebui sa o gasiti in interiorul vostru, numai atunci puteti detine controlul asupra materiei.

Dragii mei, atitudinea rigida si ideile fixe pe care le poate aduce acest Mercur retrograd in Taur, impiedica comunicarea cu semenii vostri si adaptarea la noi situatii de viata, de aceea, trebuie sa incercati sa fiti mai flexibili in gandire, sa nu opuneti rezistenta la nou, la schimbare, la negociere.

Trebuie sa intelegeti acum ca sunteti cu adevarat  bogati si va puteti pastra bogatia  daca stiti sa va valorificati potentialul intelectual de care dispuneti, daca stiti sa va deschideti catre oameni, daca comunicati in mod deschis.

Mercur retrograd, dragii mei, vă poate aduce oportunităţi dacă vă doriţi să corectaţi anumite lucruri, să vă schimbaţi ideile greşite, învechite. Puteţi găsi acum soluţii la problemele financiare cu care v-aţi confruntat în trecut. De asemenea, Mercur retrograd in Taur poate aduce recuperarea unor drepturi banesti din trecut.

 Mercur retrograd in Taur poate aduce in viata voastra probleme legate de bani si posesiuni, munca, alimentatie,  care au ramas nerezolvate in trecut . Nu este o perioada favorabila sa achizitionati bunuri de mare valoare mai ales ca pe cerul astral se afla inca 3 planete retrograde, Venus retrograd in Pesti, Jupiter retrograd in Balanta si respectiv, Saturn retrograd in Sagetator.

Ar fi indicat să evitaţi inceperea unor activitati şi semnarea unor contracte importante în aceasta perioada, sa nu luati decizii majore referitoare la bani, sa incercati sa fiti mai flexibili in gandire .De asemenea, ar trebui sa evitati acum tranzactiile financiare, operatiunile de vanzare-cumparare, bunurile pe care le cumparati acum se vor dovedi inutile mai tarziu. Ar fi indicat sa evitati acum calatoriile de afaceri exceptand cazurile in care  acestea ofera o solutie pentru o situatie creata in trecut.

 Este o perioada favorabila sa reluati o negociere,  sa recuperati banii imprumutati, bunurile care vi se cuvin, sa corectati anumite greseli , gafe, referitoare la bani, tranzactii imobiliare, dar ar fi bine sa evitati sa dati bani cu imprumut in aceasta perioada.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website