Mercur si Soarele in zodia Gemeni

Dragi prieteni, Soarele a intra in zodia Gemeni in 21 mai.In aceeasi zi in care Soarele a intrat in Gemeni, Mercur, planeta comunicarii, a intrat in zodia Gemeni si sta aici pana in 4 iunie.
Soarele si Mercur in Gemeni stimuleaza interesul pentru calatorii,studii, citit, iesiri in aer liber, comunicarea cu ceilalti se intensifica.

Gemenii reprezinta zodia care va conecteaza mai puternic la mediu, va invie perceptiile. Este o perioada favorabila sa va imbogatiti cunoasterea, sa va planificati vacantele.Mediul devine mai prezent in viata voastra, legaturile interumane mai consistente si mai numeroase. Sunt tranzite care va ajuta sa fiti mai adaptabili si mai permisivi, sa facilitati schimbul(de orice fel), cu viata, cu oamenii din jurul vostru. Este o perioada benefica să vă înscrieți la cursuri care vă interesează, să cititi mai mult , sa calatoriti.Puteti rezolva intr-o zi foarte multe probleme, dar, asigurati-va ca va puteti indeplini promisiunile, in caz contrar, tranzitul norocos si-ar putea pierde aceasta calitate.

Soarele in Gemeni alaturi de Mercur in Gemeni va pot ajuta sa aveti o abordare mai elastica intr-o problema sau intr-o situatie blocata. Profitati de aceste zile cu Soarele si Mercur in Gemeni sa scapati de blocajele mentale prin modelarea gandirii, prin acceptarea faptului, ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat v-ati obisnuit sa le vedeti pana acum. Ca alti oameni au alte impresii despre viata, ca experienta personala poate fi imbogatita de experientele celorlalti.
Descoperiti in aceste zile ca puteti renunta mai usor decat ati crezut la unele tabieturi sau conceptii, ca, gandirea va este mai elastica decat ati crezut, ca, va puteti acomoda mai usor la unele schimbari, dar, trebuie sa fiti atenti aspectele negative pe care le formeaza Mercur si respectiv, Soarele in Gemeni cu Neptun in Pesti si Jupiter retrograd in Sagetator amendeaza drastic neglijentele, pentru ca riscati sa va aruncati in situatii insuficient analizate, pentru ca ignorati calculele si strategiile ce va pot aduce o victorie consistenta in timp, lasandu-va purtati mai mult de entuziasm decat de eficienta. Aceste aspecte negative va pot distorsiona gandirea , care poate confunda si complica discutiile si tranzactiile de afaceri. De asemenea, transmiterea si receptionarea mesajelor pot suferi din cauza lipsei de claritate și interpretare greșită, vedeti si aspectele negative de la Lilith in Pesti. Dacă trebuie să vă ocupați de o afacere importantă, de probleme juridice, solicitați sfaturi sau ajutor de la un prieten de încredere, pentru ca exista riscul inselaciunii.
De asemenea aspectele negative de la Lilith in Pesti pot semnala fixarea unor obiective nerealiste si a unei gandiri iluzioniste, de aceea, ar trebui sa cantariti argumentele si contraargumentele oricarei decizii majore inainte de a trece la treaba, este posibil sa nu aveti toate informatiile pentru ca va sunt ascunse, sau sa aveti prea multe, dar nu stiti cum sa le ordonati.De asemenea, in aceste zile unii dintre voi sunteti tentati sa apelati la minciuni sau ascunderea adevarului pentru a obtine interes, atentie, clementa, de aceea va recomand sa verificati toate informatiile pe care le aflati.

Cuvintele sunt energii și când vorbiti cu intenție si sinceritate puteti construi relații și oportunități, nu uitati gandurile va creaza realitatea, de aceea fiti atenti la orice gand pe care il aveti in aceasta perioada.
Va place să știți ce se întâmplă în viețile altor oameni. Uneori, această iubire a informațiilor se poate extinde in bârfe, stiri, zvonuri, informatii, care va distrag atentia de la scopul existentei si va iau din puterea spirituala.
Acest lucru nu ar fi rau atat timp cat va ajuta sa va imbogatiti cunoasterea si acest lucru poate fi benefic daca ceea ce i se intampla altuia risca sa vi se intample si voua. Este important acum sa fiti mai discreti, sa aveti grija cui va confesati.Orice confesiune din prezent va poate costa mai tarziu.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website