Mercur si Venus in zodia Balanta

Dragii mei, planeta iubirii, a relatiilor, Venus, a intrat in zodia Balanta in 14 septembrie si sta aici pana in 9 octombrie. Mercur, planeta comunicarii, a intrat in zodia Balanta in 14 septembrie si sta aici pana in 3 octombrie.

Mercur si Venus formeaza o frumoasa conjunctie in Balanta care se conecteaza favorabil cu Jupiter in Sagetator.Aspect favorabil aliantelor si permite extinderea cercului de colaboratori aducand beneficitate in relatiile de parteneriat si creand posibilitatea semnarii unor contracte de asociere extrem de avantajoase.Favorizeaza persoanele care au preocupari in domeniul artistic, sportiv, care urmeaza dreptul, pe cele care lucreaza in mass-media sau publicitate.
Acest aspect deosebit de favorabil poate aduce in viata voastra exact persoanele potrivite care sa va ajute, aduce umorul si optimismul in cuplu, celor singuri le poate crea oportunitati de intalniri incantatoare. Este posibil ca mariajul sa se imbunatateasca prin deschiderea catre societate a cuplului , participarea la activitati sociale.

Venus si Mercur in Balanta pot aduce un interes mai mare de socializare, este posibil sa fiti mai deschisi catre noi parteneriate si sa aveti o viata sociala mai activa.
Timpul de relationare poate fi nemaipomenit pentru a cauta consiliere cu privire la niste proiecte si chestiuni personale, de la cele financiare, pana la cele juridice, de la cele de sanatate, pana la procedurile de renovare a casei.

Venus si Mercur in Balanta va provoaca sa priviti mai atent avantajele si oportunitatile care pot aparea prin intermediul altor persoane, dar aceste planete se conecteaza negativ cu Pluton retrograd si respectiv, cu Saturn in Capricorn. Arata faptul ca discutiile nu vor fi finalizate foarte usor si sunt necesare mai multe clarificari, negocieri, mai ales daca sunteti constienti de existenta unor contradictii, discrepante. Aceste contradictii, discrepante, va provoaca sa iesiti din fixitate, teama, amorteala, neincredere , sa aveti curajul sa luati decizii clare, sa va asumati aceste decizii, dar si rezultatele pe care le produc. De asemenea, s-ar putea sa existe inhibitii in exprimarea adevaratelor sentimente. Pot aduce o influenta foarte sobra si o stare emotionala deprimanta, dar cu toate acestea poate fi un moment de luciditate, claritate, cand priviti realitatea in ochi si puteti judeca la rece o situatie confuza, o situatie de viata care va predispune la prizoneriat.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website