Mesajul astrelor in saptamana, 23 iulie-29 iulie

Dragii mei, saptamana 23 iulie-29 iulie este bogata in evenimente astrale: Soarele a intrat zodia Leu, Mercur retrogradeaza in Leu in perioada 26 iulie-19 august, iar in data de 27 iulie se formeaza Eclipsa de Luna in Varsator.

Dragii mei, aceasta saptamana reprezinta punctul in care fiecare in parte, in functie de vibratia sufletului, alege daca isi schimba modul de a percepe si intelege viata sau ramane prins in vechile tipare. Este ca si cand ai de ales intre a vedea lucrurile din jur ca pana acum sau de a-ti deschide mintea pentru a vedea inclusiv semnificatiile mai subtile, campurile energetice, vibratiile, aurele, de exemplu – aspect ce nu face ca materia sa isi piarda consistenta ci sa devina mai bogata in informatie si sens.

Pasajul cuprins intre 26 iulie-27 august reprezinta intervalul transformarii. In acest interval de timp se recomanda sa nu opuneti rezistenta schimbarii, sa acceptati ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat v-ati obisnuit sa le priviti. Este important sa tratati mai detasat patrimoniile voastre cu cat atatsamentul este mai puternic cu atat lectiile pot fi mai dure in acest interval de timp. Este important sa constientizati ca sunteti bogati nu prin ceea ce aveti ci prin ceea ce puteti fi. Ar trebui sa deveniti mai constienti de faptul ca orice valoare se modifica in timp sau sufera schimbari de semnificatie.

Marte retrograd in Varsator alaturi de Mercur retrograd in Leu pe fondul celor 2 Eclipse indica un alt mod de a va raporta la realitatea inconjuratoare. Acest nou mod va schimba destinul sau va da puterea de a vi-l schimba daca vreti.In tot cazul sunteti obligati sa faceti modelari consistente in traseul vietii voastre.

Aspectele tensionate care se formeaza intre Uranus in Taur cu Axa nodurilor lunare NN in Leu si NS in Varsator si respectiv, cu Soarele in Leu si Marte retrograd in Varsator marcheaza dificultatea de a accepta transformarea necesara in viata voastra, poate aduce un conflict intre simtul practic si originalitate care poate genera un adevarat impas.Unele evenimentele pot aparea independent de vointa voastra, nu puteti opri asta. A incerca este pur si simplu o pierdere de timp si efort.Ceea ce puteti face este sa acceptati ceea ce este, sa va schimbati atitudinea vizavi de o persoana sau de o situatie de viata, in felul acesta deveniti o parte a evolutiei , nu inamicul ei.

Se întâmplă ceva în viața voastra sau în sufletele voastre ceea ce va perturba existenta. Acest lucru poate duce la haos emoțional, mental sau fizic care vă invită sau vă forțează să vă deplasați pe scara evolutiei spirituale.

Jupiter in Scorpion in sextil cu Pluton retrograd in Capricorn si Venus in Fecioara si respectiv, in trigon cu Neptun retrograd in Pesti ofera protectie si inspiratie pentru cei ce accepta sa se adapteze invatand lucruri noi, aratandu-se deschisi si permisivi fata de noile informatii, acceptand o noua gandire. Solutiile la problemele voastre le gasiti prin renunatarea sau remodelarea vechiului mod de gandire si de viata, bazat pe separare, concurenta, incapatanare, discriminare.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website