Mesajul astrelor pe luna octombrie

Dragii mei, octombrie este cea mai potrivita luna pentru a va croi drum printre elementele in curs de formare, pentru a reconsidera si revizui relatiile de orice fel, chestiunile legate de bani, datorii si imprumuturi, pentru a sintetiza si semnala eforturile printr-o nota personala.

In aceasta luna, pot avea loc evenimente neobișnuite și extraordinare, în special în ceea ce privește puterea și resursele. Informațiile care au fost atent ascunse ar putea iesi la suprafata, precipitând o criza și necesitatea reorganizării. Este o perioada favorabila pentru dezlegarea enigmelor, pentru intelegerea motivelor care v-au blocat ascensiunea.

Observati in ce fel fiecare relatie importanta sustine dorintele pe care le manifestati.
Fiti dispusi, sa cercetati relatia din care faceti parte si fiti pregatiti sa renuntati la cei care nu va mai inspira, sustin sau impulsioneaza.Revizuiti-va asteptarile si intelegerea pe care o manifestati fata de cei care chiar conteaza pentru existenta voastra si restabiliti angajamentele pe care le luati fata de ei.

Neptun retrograd in Pesti se conecteaza favorabil cu: Jupiter, Venus retrograd, Mercur si Soarele. Acordati-va timp pentru a va odihni si a visa. Abia atunci vor iesi la iveala din profunzimea subconstientului o serie de sensuri de orientare. Aveti incredere ca o asemenea atitudine este benefica pentru organizarea de ansamblu a lucrurilor. Aveti incredere ca aceasta stare de calm va face ca, in cele din urma toate eforturile, proiectele si intentiile sa fie mai bogate si sa ofera o reflectare mai fidela a fiintei voastre launtrice.Tacerea are o calitate regenerativa. In medicina chineza, se crede ca tacerea contribuie la dezvoltarea sistemului osos.

Acum este cel mai bun moment sa reluati legatura cu persoanele iubite si sa rezolvati posibilele neintelegeri.
Autoevaluarea psihologica sau chiar sprijinul primit din partea unui prieten intelept sau a unui consilier profesionist, in decursul acestei luni va poate ajuta sa determinati tiparele comportamentale din trecut care nu mai functioneaza in prezent.

Unul din cele mai importante evenimente ale lunii octombrie este retrogradarea planetei Venus in Scorpion, in 5 octombrie . Aceasta retrogradare poate pune capăt unor relații, dar poate aduce, și aprofundarea relațiilor care sunt menite să continue.
Venus retrograd in Scorpion se opune lui Uranus retrograd in Taur. Acest aspect astral indica numeroase rasturnari si transformari care pot modifica semnificativ interactiunile sociale, nationale si globale.Dar, Marte in Varsator face parte din aceasta configuratie, si, aduce schimbari neasteptate, uneori bulversante in planurile stabilite anterior. O aură de incertitudine poate împiedica multe proiecte să avanseze, în timp ce o întârziere apare în moduri surprinzătoare și neașteptate.

In 9 octombrie se formeaza Luna Noua in Balanta. Este un moment important pentru eliberarea din relatii toxice si deschiderea catre noi relatii.La nivel mondial se pot forma noi aliante pe masura ce vechile aliante se vor destrama.

In 24 octombrie are loc Luna Plina in Taur care va ofera ocazia reconsiderarii modului in care munciti, a conditiilor de munca si mai ales ocazia rediscutarii recompensei banesti obtinute pentru munca depusa. Reusitele in plan fizic tin de o realista si adecvata punere in lumina a abilitatilor voastre practice. Lipsurile materiale joaca rol de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a inzestrarilor native.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website