Mesajul astrelor pentru luna aprilie

 

Dragii mei, in luna aprilie, pe cerul astral sunt foarte multe planete in miscare aparent retrograda, Mercur , planeta comunicarii, retrogradeaza in zodia Taur in perioada 10 aprilie-20 aprilie si respectiv, in zodia Berbec in perioada 20 aprilie-3 mai ; Venus, planeta iubirii, a creativitatii, se afla in miscare aparent retrograda pana in 15 aprilie;  Jupiter, marele benefic din astrologie se afla in miscare aparent retrograda in Balanta, iar Saturn in Sagetator isi incepe mersul aparent retrograd in 6 aprilie.

Este posibil sa resimtiti o insatisfactie fata de viata voastra in general, ceea ce a functionat in trecut s-ar putea sa nu mai fie valabil acum, de ce? Pentru ca sunteti supusi unor teste si trebuie sa invatati niste lectii de viata, viata va obliga sa va intoarceti in trecut. Ganditi-va unde va aflati acum si cum ati ajuns aici? Ganditi-va daca drumul pe care mergeti este cel pe care vi-l doriti cu adevarat daca proiectele , scopurile, pe care le aveti va ajuta sa va impliniti visele. Ar trebui sa reflectati mai mult asupra relatiei dintre minte si suflet, Mercur retrograd in Berbec (20 aprilie-3 mai) va obliga la un proces de autoanaliza si intelegere, modul in care  ati actionat, deciziile pe care le-ati luat, v-au adus implinirile sufletesti de care aveti atata nevoie?

Este momentul sa va remodelati gandirea si gesturile voastre pentru atingerea scopurilor propuse. Problemele mai vechi se pot rezolva, schimband tactica de abordare, unghiul de perceptie, cele noi sufera modificari de perceptie, schimbare de abordare sau chiar renuntarea la unele planuri, in favoarea altora.

Mercur retrograd poate activa reluarea unor discutii, negocieri, proiecte din trecut, se pot gasi solutii la activitatile, actiunile incepute in trecut.

Ar trebui sa va faceti o lista cu ceea ce va place si cu ceea ce nu va place si apoi sa va ganditi ce trebuie sa schimbati la voi pentru a ajunge acolo unde va doriti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website