Mesajul astrelor pentru luna august 2019

Dragii mei, Luna august a inceput cu o Luna Noua in Leu si cu Mercur in mers direct si viata incepe sa curga putin mai usor. Luna Noua in Leu a stabilit scena pentru noi posibilitati, iar Mercur in mers direct ne avertizeaza ca trebuie sa facem pace cu trecutul, pentru ca numai asa putem sa beneficiem de energiile creatoare aduse de Luna Noua in Leu si multitudinea de planete in Leu.

August începe cu un stelium in zodia Leu: Soarele, Venus și Marte in conjunctie. In 11 august, Mercur se întoarce in zodia Leu , deci vom avea foarte multe planete in zodia Leu.

Aceasta este o luna importanta pentru a descoperi motivatia care te ajuta sa pretuiesti viata.
Acum este momentul cel mai potrivit sa gasesti acel ceva care sa te faca sa traiesti, nu numai sa existi. Ce te mișcă? Ce te scoala dimineața? Ce te face fericit?…Sa-ti exprimi libertatea de a crea si inova .

Lună Plină in Varsator din 15 august tinde să stârnească controverse și discutii, Soarele, Mercur, Venus și Marte sunt toate în Leu, semnul zodiacal al liderului, în timp ce Luna se află în Vărsător, semnul zodiacal al comunității. În plus, vocea publicului, Mercur, se conecteaza negativ cu Uranus. Un veritabil potop de informații care a fost reținut va fi lansat, acum. Pot iesi la iveala multe nemultumiri, care sunt strigate in gura mare si vom putea auzi multe voci reclamand o dreptate. Nevoia de putere, lux, recunoastere si dreptate este imensa, cu o tendinta accentuata de a contesta autoritatile si de a le jena prin impulsivitatea noastra.
Aceasta configuratie astrala va inspira o schimbare de atitudine ce necesita o uriasa forta mentala si putere de intelegere a situatiei prin care treceti. Va provoaca sa va depasiti limitele date de prejudecati si idei invechite. Aceasta schimbare poate fi salvatoare, dar putin inconfortabila pentru cei care nu inteleg ca trebuie sa renunte la prejudecati, pentru cei care se agata inca de metode rudimentare si idei invechite.In aceasta perioada vi se cere dovedirea unei intelegeri mai mari a libertatii celor din jur, cedarea pretentiilor si exigentelor, acceptarea diferentelor de opinie.

Pe 23 august, Soarele se mută în Fecioară. Este un moment favorabil pentru ajustari si imbunatatiri. Fecioara este un semn mutabil , de pământ, de aceea este asociat cu analiza, productivitatea și ajustarea. În natură, acum este timpul să udăm, să prăjim și să îmbunătățim rezultatul recoltei.

Pe 21 august, planeta iubirii intalneste planeta actiunii, Venus se alătură lui Marte în Fecioară. Daca in zodia Leu aceste planete, Venus si respectiv, Marte, ne spun clar ca trebuie sa ne focusam pe propria valoare, pe ceea ce ne face fericiti, intalnirea lor in Fecioara, semnul muncii , ne obliga sa punem aceste talente, intr-un cadru profesional bine constituit, eventual sa transformam o pasiune sau un talent in profesie, sa abordam cu mai mult entuziasm actuala ocupatie, astfel incat ea sa devina sursa de energie si incantare.

Pe 23 august se formeaza stelium in Fecioara: Soare, Marte si Venus in conjunctie. Acest stelium se coneteaza favorabil cu Uranus retrograd in Taur, vi se va oferi o oportunitate, in special pentru a rezolva o problema cu care v-ati confruntat in trecut, sau pentru a obtine recompense ca urmare a eforturilor trecute. Aceste trigoane in semne de pamant va ofera ocazia pana in primele zile ale lunii septembrie de a găsi un echilibru corect între structură și disciplină, libertate și autenticitate.De asemenea, aceste trigoane in semne de pamant pot aduce metode neconventionale de rezolvare a problemelor, creativitate in folosirea resurselor, activitati care se adreseaza unui public mai numeros, marcheaza si schimbarea cea mai spectaculoasa sub aspectul muncii: o activitate ce aduce mai multi bani, printr-o maniera noua de lucru.

Pe 30 august are loc Luna Noua in Fecioara. Este un moment important pentru schimbarea locului de munca sau chiar a profesiei, dar si pentru o decizie de a lucra pe cont propriu.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website