Mesajul astrelor pentru luna noiembrie

Dragii mei, luna noiembrie , este luna in care eforturile voastre dau roade. Este o perioada in care trebuie sa sarbatoriti realizarile obtinute. In loc sa va doriti si sa tanjiti mereu dupa mai mult, profitati de aceasta luna pentru a folosi la maxim ceea ce aveti deja. Exprimati-va recunostinta pentru tot ceea ce aveti, constientizati binele de care dispuneti acum, in momentul prezent al vietii voastre. Asta va face  sa atrageti cu usurinta abundenta si prosperitatea in viitor.

 Fiti atenti la ceea ce puteti oferi cu usurinta in acest moment. Trebuie sa intelegeti ca,  adevarata bogatie provine din abundenta spirituala de ordin launtric.

Acum puteti vedea cu claritate in ce directie v-ati indreptat in ultimul an. Este luna in care recunoasterea pentru eforturile depuse se manifesta cu usurinta.

As putea asemana luna noiembrie, cu momentul in care va aflati intr-un carusel. La un moment dat roata va inalta si din punctul Acela de maxima altitudine puteti vedea totul in perspectiva, faceti-va timp sa apreciati clipa aceea de inaltare maxima, prin care va pozitionati deasupra conditiei subiective personale, printr-o intelegere transcedenta a vietii,  incercati sa va mentineti cat mai mult timp pe aceasta vibratie pozitiva. Nu va faceti griji cu privire la detaliile modului in care veti duce lucrurile pana la capat, acestea vor aparea de la sine pe parcursul lunilor urmatoare. Observati oamenii, lucrurile, proiectele, interesele, care au reprezentat importanta altadata, dar care astazi nu va mai trezesc entuziasmul sau curiozitatea, ar trebui sa fiti capabili sa le directionati spre altceva sau sa le dati drumul, sa renuntati la atasamente. Trimiteti lumina, iubire si iertare catre situatiile, evenimentele si oamenii care va blocheaza, va tin pe loc, si vedeti ca se intampla minuni. Este posibil sa aveti indoieli, dar accesul la eul superior, marirea puterii interioare, va pot ajuta sa renuntati la oamenii si lucrurile care nu va mai folosesc in evolutia voastra spirituala.

 Obsevati ce a fost eliminat recent de pe lista prioritatilor voastre pentru anul care urmeaza, ce s-a dizolvat de la sine, ce a disparut, a fost pierdut sau luat cu forta. Observati in ce situatii ati spus nu, chiar daca asta v-a frant inima. Toate aceste lucruri si evenimente v-au pregatit pentru acest moment al eliberarii de atasamente si pentru a crea spatiul necesar pentru ca un aspect nou sa survina in viata voastra.

Nu puteti sa fiti liberi cu adevarat daca va agatati de ceilalti si va atasati in mod exagerat de bunurile materiale,  daca nu renuntati la vechiul stil de viata, daca cautati si tanjiti dupa mai mult fara a va exprima recunostinta pentru ceea ce aveti deja. Ei bine, in aceasta luna aveti posibilitatea sa va restructurati viata, sa o puneti pe alte baze, mult mai evolutive, sa dati o alta interpretare notiunii de abundenta.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website