Mesajul astrelor pentru luna noiembrie

Dragii mei, in luna noiembrie pot avea loc schimbari semnificative in constiinta prin modificarea perceptiilor si schimbarea prioritatilor, vedeti, Jupiter intra in Sagetator in 8 noiembrie iar planeta Mercur retrogradeaza in aceasta zodie in 17 noiembrie.Este o luna cu evenimente imprevizibile si instabile in domeniul relational, vedeti, Venus este retrograd pana in 16 noiembrie si se opune lui Uranus. Dar agitarea lucrurilor poate fi antidotul perfect pentru rutina si luarea masurilor necesare intr-o relatie.

As putea asemana luna noiembrie cu momentul in care va aflati intr-un carusel. La un moment dat roata va inalta si din punctul Acela de maxima altitudine puteti vedea totul in perspectiva, faceti-va timp sa apreciati clipa aceea de inaltare maxima, prin care va pozitionati deasupra conditiei subiective personale, printr-o intelegere transcedenta a vietii, incercati sa va mentineti cat mai mult timp pe aceasta vibratie pozitiva. Nu va faceti griji cu privire la detaliile modului in care veti duce lucrurile pana la capat, acestea vor aparea de la sine pe parcursul lunilor urmatoare. Observati oamenii, lucrurile, proiectele, interesele, care au reprezentat importanta altadata, dar care astazi nu va mai trezesc entuziasmul sau curiozitatea, ar trebui sa fiti capabili sa le directionati spre altceva sau sa le dati drumul, sa renuntati la atasamente . Este posibil sa aveti indoieli, dar accesul la eul superior va poate ajuta sa renuntati la oameni si lucruri care nu va mai folosesc in evolutia voastra spirituala.

Obsevati ce a fost eliminat recent de pe lista prioritatilor voastre , ce s-a dizolvat de la sine, ce a disparut, a fost pierdut sau luat cu forta. Observati in ce situatii ati spus nu, chiar daca asta v-a frant inima. Ce ati invatat despre voi in interactiunea cu alte persoane? Ati renuntat la o relatie importanta? Sau ati primit claritate si motivatie pentru a imbunatati o relatie?
Toate aceste lucruri si evenimente v-au pregatit pentru acest moment al eliberarii de atasamente si pentru a crea spatiul necesar pentru ca un aspect nou sa survina in viata voastra.
Aceasta eliberare a spatiului este elementul cel mai important, reprezinta o golire absolut necesara. Stresul si sentimentul de impovarare provin din faptul ca va agatati de tot si de toate, din faptul ca va suprasolicitati programul, pentru ca nu lasati niciodata din maini propriul stil de viata.

Cele mai importante evenimente ale lunii noiembrie care declanseaza schimbari mari in viitor sunt: intrarea lui Jupiter in Sagetator in data de 8 noiembrie. In 16 noiembrie Axa Nodurilor Lunare schimba semnele de la Leu-Varsator la Rac-Capricorn.
Cu NN in Rac energia pozitivă o puteţi găsi în sânul familiei şi cu ajutorul acesteia, o familie armonioasă vă poate ajuta să treceţi cu bine peste încercările din plan social şi profesional. Cu NS in Capricorn se cere acum, o reevaluare a modului în care vă folosiţi puterea şi autoritatea pentru a vă atinge scopurile şi restructurarea vieţii pe baze mult mai constructive.

Cu Jupiter in domiciliu timp de un an de zile, bogatia atat de dorita poate fi atinsa prin descoperirea calitatilor voastre ascunse, inca neexplorate. Unii si-au descoperit aceste calitati in perioada lui Jupiter in Scorpion. Jupiter in Sagetator va avertizeaza ca, trebuie sa va vindeti cat mai bine talentele, adica sa identificati persoana sau cumparatorul care are cea mai mare nevoie de abilitatile voastre. Succesul vostru timp de un an de zile depinde de inspiratia cu care stiti sa vindeti ceea ce aveti. O buna propaganda si publicitate sunt acum nepretuite.

In data de 7 noiembrie are loc Luna Noua in Scorpion care poate aduce clarificari ale unor probleme mai vechi, dar in acelasi timp pregateste scena pentru noi inceputuri. Luna Noua in Scorpion va scoate la lumina zilei tot ceea ce este vicios, corupt, malefic, uneori o face intr-un mod bulversant, dar benefic, pentru ca toate bulversarile va pot ajuta sa intelegeti motivele care v-au blocat ascensiunea si sa gasiti solutiile favorabile.

Jupiter in Sagetator si Mercur retrograd in Sagetator incepand din 17 noiembrie va provoaca sa acordati atentie unei schimbari colective a constiintei. Aceste tranzite astrale ar trebui sa aduca schimbari in perceptiile asupra vietii.
Oriunde te-ai gasi azi, arunca o privire asupra convingerilor tale: ele te-au adus unde te gasesti azi. Asa cum convingerile tale te pot impinge inainte, convingerile false te pot trage inapoi.
Poate te intrebi: Ce sunt convingerile false? Sunt voci din mintea ta care iti spun:”nu poti face asta”, „nu ai valoare”, „nu vei reusi niciodata”.Puteti arunca un ochi in viitor si daca nu va place postura in care riscati sa va puneti trebuie sa va schimbati perceptiile si semnificatiile pe care le dati vietii.

Luna Plina in Gemeni din 23 noiembrie s-ar putea sa aduca deziluzii legate de traseul pe care-l urmeaza in prezent viata profesionala si casnica. Este posibil sa nu aveti toate informatiile sau ele sa va fie ascunse.
De asemenea, s-ar putea sa descoperiti acum ca educatia si instruirea pun o bariera intre voi si scopul urmarit, de aceea ar trebui sa va largiti aria cunostintelor, fie ca obtineti insusiri practice, fie ca urmati un curs de perfectionare, fie ca va explorati pe voi insiva-motivatiile, dorintele si ratiunea de a exista- si sa rezolvati orice probleme care va trag in jos.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website