Mesajul astrelor pentru luna noiembrie

 

 

Dragii mei, luna noiembrie poate fi o luna a clarificarilor si a trezirii spirituale, uneori aceste experiente se pot produce prin durere sau suferinta, dar aceste suferinte va ajuta sa gasiti un drum mai potrivit pentru voi.

Observati acum  fiecare relatie pe care o aveti, in ce fel va ajuta sa evoluati, petreceti mai mult timp incercand  sa-i descoperiti pe cei din jurul vostru, veti constata acum, ca puteti avea o alta atitudine vizavi de o persoana si ar trebui sa fiti pregatiti sa renuntati la cei care nu  va sustin  si care va predispun la nefericire. De asemenea, revizuiti-va atitudinea fata de cei care conteaza cu adevarat in viata voastra si aveti curajul sa va luati noi angajamente,  sa incercati sa deslusiti cum puteti aborda o persoana dificila, dar pe care pretindeti ca o iubiti, asa incat , calitatile ei sa serveasca binele comun. Dragii mei, numai daca puteti sa vedeti binele intr-o persoana si  il puteti  folosi in avantajul relatiei voastre, numai atunci, relatia poate deveni constructiva si lucreaza in avantajul vostru, daca nu mai gasiti nimic bun intr-un om este un pericol pentru evolutie sa mai ramaneti in aceasta relatie si in acest caz, aveti calea deschisa catre esecuri si nefericire.

Planeta Venus, planeta iubirii,  intra in austerul Capricorn, in 12 noiembrie si pledeaza pentru o maturizare sentimentala, mai multa responsabilitate, seriozitate, fidelitate, sinceritate, respect, in orice fel de relatie mai ales intr-o relatie de cuplu sau intima, va avertizeaza ca trebuie sa aveti mai multa rabdare cu cei de langa voi, sa le  intelegeti dorintele, sa renuntati la exigenta si critica. Sentimentele ar putea sa se manifeste mai discret dar sunt mai bine fundamentate.

Este posibil,  sa existe reintalniri cu persoane cunoscute in trecut, prieteni vechi de care n-ati mai auzit, parteneri de cuplu sau sentimentali, sau chiar cu rude pe care nu le-ati mai vazut demult. Aceste evenimente  v-ar aduce posibilitatea de a vindeca o rana mai veche prin acceptarea situatiei si prin iertare( vedeti, acest Venus in Capricorn formeaza un sextil cu Neptun din Pesti), pentru altii, este posibil ca o persoana sa revina in viata voastra si sa ramana alaturi de voi pentru totdeauna, sa dati un cadru legal acestei relatii, dar reluarea acestei relatii depinde doar de voi,   ar trebui sa descoperiti acum, motivele pentru care aceste persoane au reaparut in viata voastra si motivele care au condus la despartire in trecut, in urma concluziilor la care ajungeti, ar trebui sa luati niste decizii.

Dragii mei, daca Venus in Capricorn racoreste pasiunile, Marte in Varsator le va inflacara, acest Marte in Varsator este extrem de aventurier, libertin, este posibil sa fiti tentati catre legaturi extraconjugale, care pot pune in pericol mariajul sau o relatie de cuplu.

Este momentul trezirii la realitate, acceptarea realitatii necesita curaj ,  incredere, credinta si uneori renuntare, fiti pregatiti sa infruntati situatiile dificile, sa renasteti din propria cenusa, intr-o forma noua. Blocajele si insatisfactiile sunt semne ca trebuie sa abordati altfel lucrurile, sa renuntati la incapatanare, resentimente, inacceptare, in favoarea unor actiuni intelepte care sa va ajute atat pe voi cat si pe ceilalti.

 Intelepciunea, atitudinea lucida in fata vietii si credinta  va pot ajuta , acum sa depasiti situatiile dificile din viata voastra.

Luna noiembrie este o perioada extrem de benefica pentru cei care au o  mare capacitate de intelegere, toleranta,  vizavi de o situatie dificila sau de o persoana, in felul acesta o buna parte din rezidurile voastre relationale se vor spala.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

One thought on “Mesajul astrelor pentru luna noiembrie

  1. Munteanu Marica 12 noiembrie 2016 at 19:25

    Mulțumesc din inimă!

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website