Mesajul astrelor pentru luna septembrie

Dragii mei, luna septembrie debuteaza cu 3 planete in Capricorn: Marte, Saturn retrograd si respectiv Pluton retrograd, care va provoaca sa deveniti mai constienti de limitele timpului, sa analizati la rece o situatie de viata, o relatie.
In luna septembrie orice inițiativă și activitate va fi susținută de energiile cosmice și va aduce în curând roade.Este o luna dinamica, in care blocajul care v-a fortat sa incetiniti va avea tendinta sa se estompeze in data de 6 septembrie, cand Saturn isi reia parcursul direct prin Capricorn, permitandu-va sa va luati viata in maini, sa initiati actiuni si activitati .

O mare parte din luna septembrie este umbrită de un Careu in T in semne fixe între Venus in Scorpion, Marte in Varsator și Uranus retrograd in Taur. Incarcatura erotica va creste foarte mult, mai ales din 10 septembrie, cand Venus intra in Scorpion, mare atentie aventurile sentimentale, viciile, pot iesi la iveala acum, si pot aduce probleme seriose intr-un mariaj stabil. Chiar dacă Marte are mers direct există încă o tensiune reziduală din trecut, care poate izbucni in orice moment. Este foarte posibil ca multe relatii sa se termine acum sau sa cunoasca remodelari, tensiunile se pot amplifica daca la mijloc sunt si interese materiale. Arta relaționării și a compromisului (Venus) se opune individualității și progresului (Uranus) și până când rezolvăm problema, nu suntem siguri ce să facem . Marte spune că trebuie sa ne batem pentru ceea ce dorim, sa luam decizii,sa fim mai indrazneti, dar uneori ceea ce ne dorim nu este acelasi lucru cu ceea ce avem nevoie si este posibil sa constientizam acum ca, nu tot ceea ce ne dorim si ne produce o placere lumeasca este neaparat benefic pentru noi.
Anxietatea generală ar putea declanșa decizii spontane cu consecințe neașteptate, in a doua parte a lunii septembrie.

Pana in 10 septembrie, Marte in Capricorn in cuadratura cu Venus in Balanta va provoaca sa va schimbati modul in care abordati situatiile stresante de viata, modul in care intelegeti sa va lasati afectati de ceea ce se intampla in relatiile voastre.Nu puteti deveni deodata amorfi, indiferenti, la ce se intampla in vietile voastre, dar puteti invata sa va menajati, sa fiti mai senini, mai permisivi, mai detasati, mai toleranti la intamplarile vietii. Si de ce nu mai filozofi. Acest aspect poate aduce o influenta foarte sobra si o stare emotionala deprimanta, dar cu toate acestea poate fi un moment de luciditate, claritate, cand priviti realitatea in ochi si puteti judeca la rece o relatie confuza, o situatie de viata care va predispune la prizoneriat.

In 6 septembrie, Saturn isi reia mersul direct in Capricorn. Cu Saturn staționând direct, probabil că sunteti mai realisti si mai constienti despre posibilitatile voastre reale si ce trebuie sa faceti de acum incolo. Mercur intră, de asemenea, in Fecioara în aceeași zi, formand trigoane atât cu Saturn in Capricorn cât și cu Uranus retrograd in Taur. Se formeaza Marele Trigon in Semne de pamant care va dura până pe 10 septembrie. Este un moment favorabil să modernizati, să inovati sau să schimbati structurile vieții voastre. Este o perioada de maxima luciditate si eficienta. Este favorabila pentru discutarea unor idei serioase și a unor angajamente importante. Puteți semna un contract sau o înțelegere, favorizeaza incheierea unor acte sau a unor acorduri prin care puteti castiga bani.

Marele Trigon in semne de pamant aduce oportunitati enorme care pot debloca o situatie de viata, vedeti, acest aspect astral deosebit de favorabil se formeaza pe Luna Noua in Fecioara din 9 septembrie.
Sunt posibile calatorii in scopuri de afaceri sau initierea unor proiecte care implica seriozitate, efort sustinut, perseverenta si rabdare.

Luna Noua in Fecioara, care are loc in 9 septembrie este un moment favorabil pentru orice inceput. Va ajuta sa descoperiti secrete si sa va depasiti temerile, sa gasiti solutii rapide si eficiente la problemele cu care va confruntati. Dar cu toate acestea se opune lui Neptun retrograd in Pesti, ceea ce provoaca frica, confuzie, nehotarare si inselaciune.Legalitatea actiunilor voastre este esentiala. Neglijentele in serviciu pot fi mai frecvente si de aceea e bine sa verificati datele, informatiile, etapele de lucru, colaboratorii, asociatii.Este un moment benefic sa schimbati serviciu, dar nu veti avea succes daca plecati din cauza indisciplinei sau a incompetentei.

In 11 septembrie Marte intra in Varsator. Este un moment favorabil pentru a va imbunatatii abilitatile de munca in echipa si pentru a rezolva problemele intr-un mod original .
In perioada, 11-28 septembrie, Marte in Varsator formeaza o cuadratura cu Uranus retrograd in Taur și aduce o nevoie puternica de eliberare de restrictii de orice fel dar si o revolta impotriva opresiunii si limitarilor de orice fel. Tendința de a acționa dezordonat, fara responsabilitate, poate duce la perturbări sau conflicte mari în viața voastra. Conștientizarea acestei energii dinamice poate duce la descoperiri inventive și creative și la o viață personală revigorată. Este important acum sa va rupeti de reguli si formule de viata devenite perimate, de relatii nocive si sa va regasiti libertatea prin creativitate si originalitate.

In 12 septembrie se formeaza pentru ultima data sextilul intre Jupiter in Scorpion si Pluton retrograd in Capricorn.Este un aspect benefic de mari oportunitati in plan medical, afaceri, munca, bani.
In septembrie 2018, este momentul finalizarii obiectivelor incepute in ianuarie. Acest lucru poate aduce un sentiment de împlinire sau satisfacție pe măsură ce Jupiter și Pluto formeaza sextilul ultima dată. Este posibil acum, realizarea unui ideal pe care l-ati dorit de mult timp.

In 13 septembrie, Marte in Varsator in sextil cu Chiron retrograd in Berbec aduce curajul de a va confrunta cu ranile si suferintele si de a accepta punctele slabe fara a va simti slabiti de ele. Durerile pe care le-ati îndurat pot fi văzute acum ca puncte forte, mai ales daca ati invatat ceva din experientele dureroase prin care ati trecut.

In 25 septembrie se formeaza Luna Plina in Berbec, Soarele in Balanta se opune Lunii in Berbec. Spontaneitatea este bună și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele, atât timp cât nu devine impulsivitate.
Este timpul să cântăriți ceea ce ati făcut până acum și să vă gândiți dacă suntem mulțumiți de recolta din viața noastră, daca nu, este momentul pentru a face ajustarile necesare. Este momentul cel mai benefic sa va conectati la resursele temeritatii voastre, sa sapati adanc in fiinta voastra pentru a gasi resursele trebuincioase infruntarii unei realitati obiective.Este un mare test de tarie interioara si curaj de a va rupe de relatii tensionate devenite perimate, de a depasi inhibitiile si limitarile aduse de aceste relatii.
Luna Plina in Berbec are un impact mai profund asupra persoanelor instabile emotional, care se afla de mult timp in relatii tensionate.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website