Mesajul astrelor pentru saptamana 19 august 2019 -25 august 2019

Dragii mei, saptamana aceasta este benefica si usoara din punct de vedere astrologic. Jupiter in Sagetator in mers direct in trigon cu Mercur in Leu, aduce marile sanse si oportunitatile pentru care v-ati pregatit in perioada de retrogradare a lui Jupiter in Sagetator.Zilele acestea pot aduce intalniri favorabile, contacte pretioase si conjuncturi fericite in plan asociativ si creativ.Contextul astral este deosebit de benefic pentru negocieri, discutii, intalniri, studii si dezbateri sau lucrari scrise.Aduce in viata voastra exact persoanele potrivite care sa va ajute.

Luna se afla in scadere, si daca intentionati sa va mutati, sa va gasiti o slujba mai buna, sa faceti o investitie serioasa, sa incepeti o colaborare, puteti incepe acum demersurile necesare, astfel incat Luna Noua in Fecioara din 30 august sa va gaseasca cu totul pus la punct.
Se face mai usor dezintoxicarea, purificarea organismului, de aceea se recomanda sa incepeti acum un tratament de eliminare a toxinelor, de infrumusetare. Daca doriti sa scapati de surplusul de kilograme acum este momentul sa incepeti o cura de slabire.
Sunt mai eficiente activitatile desfasurate in gradina, activitatile casnice, spalat, curatat, gatit, renovari, reamenajari.

Incet, incet, planetele se muta din Leu in Fecioara. In 18 august , Marte, planeta energiei, a deciziilor, a actiunii paraseste zodia Leu si intra in zodia Fecioara.
Fecioara este cunoascuta ca fiind perfectionista, cu acest Marte in zodia Fecioara, ne putem folosi energia pentru a depista de ce anumite lucruri nu merg in viata noastra si ce trebuie sa imbunatatim in munca, in modul de viata si alimentatie.
Venus intra in Fecioara in 21 august. In 23 august Soarele se muta din Leu in Fecioara.
Incepand din 23 august planetele formeaza un stelium in Fecioara care se conecteaza favorabil cu Uranus retrograd in Taur.Este o configuratia astrala deosebit de pozitiva in munca, afaceri si sanatate.Aceasta configuratia astrala pe fondul Lunii noi in Fecioara din 30 august 2019, poate aduce schimbari favorabile in munca si afaceri.

Acest context astral va ofera o oportunitate pentru a rezolva o problema cu care v-ati confruntat in trecut, sau pentru a obtine recompense ca urmare a eforturilor trecute. Aceste trigoane in semne de pamant va ofera ocazia pana in primele zile ale lunii septembrie de a găsi un echilibru corect între structură și disciplină, libertate și autenticitate.De asemenea, aceste trigoane in semne de pamant pot aduce metode neconventionale de rezolvare a problemelor, creativitate in folosirea resurselor, activitati care se adreseaza unui public mai numeros, marcheaza si schimbarea cea mai spectaculoasa sub aspectul muncii: o activitate ce aduce mai multi bani, printr-o maniera noua de lucru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website