Mesajul conjunctiei Satun-Mercur in Sagetator in trigon cu Uranus in Berbec, 20 noiembrie 2017-11 decembrie 2017- permite schimbarile si marcheaza adesea o perioada in care o situatie aparent fara iesire se ,,deblocheaza” si va conduce catre o noua reorganizare.

Dragii mei, in perioada 20 noiembrie-11 decembrie, se formeaza conjunctia Satun-Mercur in Sagetator, care primeste un aspect benefic de la Uranus in Berbec. Este o perioada favorabila in care puteti sa va folositi la maxim potentialul intelectual si creativ si sa-i dati o directie constructiva. Impletirea intelepciunii, profunzimii in gandire, cu creativitatea , originalitatea si genialitatea, va pot aduce succese in orice activitati creative sau intelectuale.
Sunt zile extrem de favorabile in care multe lucruri se pot clarifica , prin modelarea gandirii si schimbarea atitudinii fata de problemele in cauza. Este un moment de trezire, din rutina in care va complaceti de mult timp.
Acest aspect astral permite o reinnoire, o evolutie care tine cont de achizitiile trecutului, este vorba de o schimbare prin intermediul unei restructurari.
Perioada 20 noiembrie-11 decembrie este extrem de favorabila contactelor profesionale de nivel inalt, actiunilor publicitare, iesirilor la rampa, confruntarilor deschise in urma carora puteti castiga. Permite schimbarile si marcheaza adesea perioada in care o situatie aparent fara iesire se ,,deblocheaza” si va conduce catre o noua reorganizare.
Saturn in conjunctie cu Mercur va indeamna sa fiti corecti si sa va asumati cu onoare si prestanta sarcinile,va ambitioneaza in atingerea maximei competente, iar Uranus in trigon cu conjunctia Saturn-Mercur, va sugereaza sa nu mai fiti conventionali, si sa nu mai mergeti pe cai batatorite.
Perioada este una dintre cele mai favorabile pentru schimbarea locului de munca sau chiar a profesiei sau pentru o reasezare a statutului social. Este favorabila unei avansari sau deciziei de a lucra pe cont propriu. De asemenea, ea favorizeaza examenele a caror promovare atrage ridicarea in rang profesional. Dar pot fi si rezolvari ale unor probleme juridice solutionate cu obtinerea unei autorizatii sau a unei sume de bani.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website