Mesajul conjunctiei Venus-Marte in Pesti, in perioada 19 ianuarie-28 ianuarie 2017

 

Dragii mei, pe cerul astral se formeaza conjunctia Venus-Marte  in zodia christica, Pesti. Aceste doua planete vorbesc mai mult despre relatiile de iubire , de cuplu si modul in care va cultivati iubirea si cum va exprimati  dorintele.

Conjunctia Venus-Marte in Pesti, care formeaza o cuadratura cu Saturn in Sagetator poate aduce  confuzie intr-o relatie, incapacitatea de a lua masuri ferme , datorita himerelor, viziunilor utopice, fricii, ezitarii si complicitatii in care va complaceti, poate de mult timp. Daca in aceste zile nu sunteti multumiti de relatia in care va aflati, ar trebui sa cautati raspunsuri in comportamentul vostru vizavi de un partener de cuplu. Este posibil ca unii dintre voi sa suportati acum, consecintele deciziilor din trecut, mai ales cei care ati permis umilinte si jigniri fara sa luati nici o masura, care  ati trait in ignoranta, frica si nu ati avut puterea sa va rupeti de o relatie care v-a predispus permanent la iluzii, minciuni, inselaciuni, tradari.

Toate aceste iluzii, tradari, deceptii, dezamagiri in iubire va provoaca sa gasiti iubirea christica, neconditionata, cea care va ridica nivelul de constiinta, care va elibereaza de aceste dezamagiri, iluzii, frici , va ajuta sa eradicati viciile, sa aveti mai multa grija fata de propriu trup care este templul sufletului, al duhului sfant. Acum este momentul sa va decideti daca vreti sa va plangeti in continuare de mila, sa va victimizati sau sa va salvati. Salvarea o constituie proiectarea problemelor sentimentale si de cuplu, pe un alt nivel vibrational, prin accesarea iubirii neconditionate si intelepciunii vindecatoare, care va pot ajuta sa descoperiti intelesurile subtile ale unei relatii, dincolo de domeniul sexual.

Acum este momentul sa constientizati iluziile, suferintele sentimentale,  cu care nu mai are rost sa luptati, puteti realiza acum ca relatia in care va aflati este creatoare de iluzii si deceptii si va aflati pe un drum infundat,  altii pot realiza ca pot iesi din aceste iluzii sau o stare de depresie  daca renunta la o atitudine lipsita de respect fata de propriul corp, acum este momentul eradicarii viciilor si purificarii corpului fizic. Eradicarea viciilor si detoxifierea organismului va pot ajuta sa va rezolvati probleme mai vechi de sanatate.

Aceasta constientizare genereaza motivarea extraordinara a unei schimbari majore ce se poate declansa la Luna Noua in Varsator, din 28 ianuarie 2017 si dupa aceasta data, cand conjunctia Venus-Marte se formeaza in Berbec, care va ajuta sa depasiti temerile , iluziile, depresiile constientizate pana in 28 ianuarie 2017.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website