Mesajul Eclipsei de Soare in Capricorn, 26 decembrie, ora 7:13(ora Romaniei)

Dragii mei, Eclipsa de Soare in Capricorn  aduce curajul de a initia schimbari semnificative in viata noastra.Vorbeste despre decizia noastra de a ne schimba, de a trece peste tiparele si schemele in care am stat pana acum, de a renunta la obiceiurile pe care le-am avut ani la rand.

Jupiter formeaza o conjunctie cu punctul de karma, NS in Capricorn, dar si cu Luna noua in Capricorn. Ce inseamna acest lucru? Ca este foarte posibil sa reintalnim oameni sau situatii care repeta un tipar, dar de data aceasta benefic, sau care ne dau posibilitatea de a ne depasi limitele, fricile, neincrederea. Ca multe persoane pot veni in viata noastra pentru a corecta ceea ce au gresit, are loc o reparatie karmica, si este posibil sa reluam legaturi  cu persoane iubite din trecut, pe baze mult mai constructive. Multe persoane pot veni in viata noastra pentru a ne ajuta sa traversam o dificultate. Ca am invatat din experientele trecute atat de bine incat acum suntem capabili sa depasim senini si usor orice confruntare. Si mai important este ca reusim sa depasim conflictele sau intalnirile dificile reactionand generos si cu intelepciune, astfel incat sa ardem karma, sa ne absolvim de vina sau pur si simplu sa evoluam.

Eclipsa de Soare in Capricorn este un moment extrem de benefic. Poate niciodata nu ne va fi mai usor ca acum sa-l intelegem pe celalalt, sa fim altruisti, sa oferim suport si incredere, sa scapam de atasamente. Ei bine, acum avem posibilitatea sa renuntam la o parte din atasamente, sa ne restructuram viata si sa o punem pe alte baze.

Eclipsa de Soare in Capricorn este curajul de a iesi din zona noastra de confort, de a iesi in afara tarcului nostru zilnic, cel caruia ii invatasem fiecare colt si  ne era familiar, dar care nu mai aduce nimic nou si, mai rau, nu ne ajuta sa evoluam, pentru ca nu ne mai provoaca.

Eclipsa de Soare in Capricorn ne provoaca la schimbari care presupun tipare noi, obiceiuri noi, probleme noi, dar si solutii noi.

În viaţa reală, toate acestea se pot traduce prin schimbarea stilului de viaţă, a dietei, a programului zilnic, a locului de muncă, a oraşului sau chiar ţării în care trăim etc. Poate este nevoie să spunem altei persoane lucruri pe care am vrut să le spunem de mult şi nu am avut curaj. Poate este nevoie să ne recâştigăm respectul celor din jur, iar pentru acest lucru este nevoie să ne schimbăm atitudinea. Poate este nevoie să ne schimbăm domeniul de activitate şi suntem nevoiţi să mergem din nou la şcoală, chiar dacă nu mai avem 20-30 de ani. Suntem dispuşi să facem aceste schimbări? Avem curajul să ni le asumăm? Ce anume ne ţine să nu le facem? Ce ne ţine să stăm în ceea ce suntem acum şi să nu schimbăm nimic, cu toate că simţim că a venit momentul schimbării?

În final, Eclipsa de Soare in Capricorn este despre a ne trăi viaţa într-un mod care să respecte pe ceilalţi, dar şi nouă să ne facă plăcere să trăim. Să fim mulţumiţi cu viaţa noastră şi să ne adaptăm permanent schimbărilor, fără a rămâne cantonați în tipare şi scheme.

Este cel mai benefic moment sa avem curajul sa initiem actiuni si activitati noi.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website