Mesajul Eclipsei de Soare in Rac din 13 iulie 2018

Dragii mei, Eclipsa de Soare in Rac este un moment de revelatie in ceea ce priveste participarea voastra la viata in familie, societate si casnicie.
Este o perioada favorabila sa invatati sa renuntati la ce nu mai puteti pastra sau devine toxic pentru voi. Aveti sansa de a realiza ca, ce este placut nu aduce intotdeauna bucurie si nu este neaparat benefic.

Este o ocazie favorabila sa va cercetati sufletele pentru a determina exact ce va da si ce va ia din putere.
Este un moment de revelatie in care puteti simti o descumpanire, nesiguranta si veniti in contact cu cele mai profunde straturi ale fiintei voastre, acolo unde ati sedimentat nereusitele, fricile, emotiile negative, lacomiile, aviditatile, unde ati ingropat trecutul si ati ignorat cine sunteti si cum puteti sa va afirmati cu adevarat pe voi insiva. Este ca atunci cand va priviti in oglinda nevoiti sa recunoasteti cine sunteti de fapt. Si daca nu va place ce vedeti sa treceti fara ezitare la transformarea voastra. In aceasta acceptare si transformare sta de fapt puterea de a prelua controlul propriului destin.

Dragii mei, intotdeauna momentele de intalnire cu destinul sunt spectaculoase, fascinante si uneori dureroase daca aveti un grad mic de acceptare a evenimentelor vietii.Si intotdeauna depasirea lor se poate face doar printr-un salt de constiinta prin care sa va pozitionati deasupra conditiei subiective personale, printr-o intelegere transcedenta a vietii.In astfel de momente suportul spiritual devine esential. Rugaciunea, meditatia, contemplatia va pot ajuta sa intelegeti legile sufletului.

Este posibil ca, Eclipsa de Soare in Rac sa marcheze o criza, o boala- aceasta fiind indicatorul unui refuz cronic de schimbare a vietii sau a unor acumulari prea mari in organism atat de deseuri fizice(toxine) cat si emotionale: tristete, nemultumire, mahnire, dezamagire.Trebuie sa intelegeti faptul ca, majoritatea bolilor au drept cauza emotiile voastre care si ele au drept cauza propriile voastre ganduri si conceptii de viata, perceptiile si semnificatiile pe care le dati vietii. Este important acum sa va eliberati de sentimente negative si tipare traditionale invechite.

Este un moment în care destinul vostru se poate debloca dacă veţi fi capabili să vă vedeţi greşelile pe care le faceţi în raport cu cealaltă persoană, trebuie să conştientizaţi acum care este rolul vostru într-o familie, ce vă lipseşte pentru a fi în armonie cu ceilalti, ce trebuie să schimbaţi la voi pentru a avea relaţii mai constructive care să vă ajute să trăiţi, nu numai să existaţi.Destinul vostru se poate debloca daca renuntati la atasamente, la riposte si inacceptare in favorarea unor actiuni intelepte.

Este momentul cel mai benefic al unei mari modificări de destin în plan familial şi în relaţiile cu cei apropiaţi, la unii această modificare se poate întâmpla independent de voinţa voastră, la alţii printr-o schimbare radicală în raport cu celălalt, trăind relaţia altfel.
Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intentiile voastre sau in ce directie va indreptati, pur si simpul trebuie sa va ascultati vocea intuitiei, vocea interioara.Raspunsurile la problemele existentiale va vin acum, pe care telepatica, solutiile problemelor le veti gasi orientandu-va catre tehnicile de autocontrol si dezvoltare spirituala.
Multe situatii din viitor vor decurge de modul cum alegeti sa va transformati si remodelati in aceste zile. Este posibil sa descoperiti in aceste zile ca schimbarea de atitudine va transforma viata ceea ce poate duce la reajustarea relatiilor cu cei apropiati.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website