Mesajul lui Marte in Berbec, 1 ianuarie-14 februarie

Dragii mei, anul 2019, incepe cu mult entuziasm si motivatie aduse de Marte in Berbec, care sta aici pana in 14 februarie . Marte in Berbec formeaza o configuratie pozitiva cu Jupiter in Sagetator. Dar entuziasmul adus de aceasta configuratie astrala trebuie folosit cu precautie, altfel s-ar putea intoarce impotriva voastra.
Marte in Berbec va poate ajuta sa va traiti din plin convingerile, este cea mai buna perioada sa puneti in aplicare un proiect pe care vi l-ati propus in trecut, dar nu ati avut suficient curaj, acum este momentul sa indrazniti mai mult.

Marte in Berbec va sustine initiativele, va stimuleaza curajul si va ajuta sa depasiti orice inhibitie, frica. Dar, chiar daca beneficiati de o mare libertate de actiune, ar trebui sa fiti prudenti, sa evitati initiativele si deciziile luate sub un impuls de moment, vedeti, Marte in Berbec se conecteaza negativ, cu Mercur in Capricorn, Pluton in Capricorn si Saturn in Capricorn.
Acum pot iesi la iveala nemultumiri neexprimate, care pot degenera in conflicte si agresivitate, de aceea, se recomanda sa nu va consumati in conflicte inutile sau pentru evenimente asupra carora nu aveti nici un control, ori responsabilitate. Trebuie sa va inarmati cu calm si rabdare, impulsivitatea, teribilismul, riscul, nervozitatea, va pot costa foarte mult.
Trebuie sa aveti grija acum, de atitudinea agresiva, asprimea si exigenta fata de altii, asumarea de riscuri fizice si periculoase, vedeti, Marte formeaza o conjunctie cu Uranus in Berbec. Ar putea sa existe mai multa nerabdare, instabilitate, schimbari imprevizibile, teribilism, haos.
Conflictele apar atunci când nu luati în considerare modul în care acțiunile voastre ii pot afecta pe ceilalti. Este bine să vă manifestați inițiativa și să fiți independenți, dar nu în detrimentul relațiilor voastre.

Marte in Berbec va poate aduce o vointa puternica, multa energie, entuziasm, initiative, calitati care va pot inspira la o schimbare de traiectorie in viata, o noua strategie socio-profesionala, noi domenii de interes in munca, dar puteti avea succese daca ganditi inainte de a actiona si aveati ambitia de a duce la bun sfarsit ceea ce incepeti in aceasta perioada.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website