Mesajul lui Marte in Gemeni, 31 martie 2019-16 mai 2019

Dragi prieteni, Marte, planeta energiei, a actiunii, a intrat in zodia Gemeni si sta aici pana in 16 mai 2019.
Marte in Gemeni este dornic de comunicare, curios, dar poate fi nelinistit si nestatornic, aduce o nevoie de varietate si schimbare. În consecință, puteți constata că aveți o nevoie înnăscută de a cunoaște cât mai mult posibil despre lumea din jurul vostru.
Marte în Gemeni este despre activarea mai multor alegeri sau solutii – mai multe de făcut, mai multe moduri de mișcare, mai multe idei. In acest caz intuitia poate juca un rol salvator, sa alegeti din multitudinea de idei si solutii pe cea corecta. Unele eforturi si actiuni se pot dovedi nerealiste si nu vor conduce la rezultatele dorite. Alte eforturi vor declanșa ceva substanțial.

In aceasta perioada veti dori mai mult ca altadata sa socializati cu ceilalti, sa fiti la curent cu toate stirile, zvonurile, barfele, dar va poate lipsi perseverenta si sistematizarea informatiei, puteti sa riscati sa acumulati informatii la nivel superficial, daca nu va lasati ghidati de constiinta superioara, trebuie sa faceti diferenta intre ce este cu adevarat valoros si ce este balast.

Nevoia de varietate va poate impinge sa faceti mai multe lucruri in acelasi timp, dar trebuie să evitati împrăștierea energiilor mentale, pentru ca altfel nu veti avea rezultatele pe care le doriti.
Uneori, această iubire a informațiilor se poate extinde in bârfe, stiri, zvonuri, informatii care va distrag atentia de la scopul existentei. S-ar putea să aveți o slăbiciune pentru scandaluri si contradictii inutile. Va place să știți ce se întâmplă în viețile altor oameni. Acest lucru nu ar fi rau atat timp cat va ajuta sa va imbogatiti cunoasterea si acest lucru poate fi benefic daca ceea ce i se intampla altuia risca sa vi se intample si voua, dar judecarea subiectiva a unei persoane, barfa, poate lucra, acum, impotriva voastra. Este important acum sa fiti mai discreti, sa aveti grija cui va confesati. Aceste imprudente prin confesiuni sau indiscretii va pot costa mai tarziu.

Este important sa verificati toate zvonurile si stirile pe care le aflati acum, s-ar putea dovedi neadevarate, vedeti, Marte in Gemeni se conecteaza negativ cu Jupiter in Sagetator si Neptun in Pesti.

Opozitia Jupiter in Sagetator –Marte in Gemeni sugereaza un puternic spirit revendicativ. Nu suportam nedreptatea, spunem exact ceea ce simtim sau credem ca e drept, militam pentru adevarurile noastre deranjand pe cei de langa noi si producand rani morale sau dezamagiri afective. Inainte de a judeca pe cineva e bine sa cantarim bine lucrurile, sa avem toate informatiile, asigurandu-ne ca am pus in procesul masurarii faptelor si indulgenta si iertare si solutii blande dar eficiente. Pe de alta parte aceasta opozitie, predispune la mici santaje, manipulari, specularea unor relatii in speranta unui avantaj.

Marte in Gemeni creste tendinta catre comunicativitate, adaptabilitate, curiozitate. Este o perioada favorabila sa va remodelati relatia cu mediul, sa acceptati mai usor realitatea in care traiti, sa fiti mai adaptabili si mai permisivi la intamplarile vietii. Marte in Gemeni va poate ajuta sa aveti o abordare mai elastica intr-o problema sau intr-o situatie blocata. Puterea voastra izvoreste din capacitatea de a veni cu idei noi si de a gandi nerestrictionat, dar acest Marte in Gemeni formeaza o cuadratura cu Neptun in Pesti, pericolul implicit consta in aceea ca puteti promite mai mult decat puteti onora; asigurati-va ca va puteti indeplini promisiunile, in caz contrar, tranzitul norocos si-ar putea pierde aceasta calitate.

In calatorii avem tendinta sa ne grabim, propunandu-ne rezolvarea mai multor probleme in scurt timp. Aceasta graba poate atrage neplaceri in deplasari.De asemenea, trecerea superficiala peste legi, regulamente si obligatii ar putea conduce la neplaceri in aceasta perioada.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website