Mesajul lui Marte in Leu, 2 iulie-18 august

Dragii mei, tranzitul lui Marte(planeta energiei, a deciziilor) in Leu in perioada 2 iulie -18 august, poate aduce in viata fiecaruia dintre voi mai multa pasiune, vointa si ambitie de a va pune in aplicare talentele.
Marte in Leu va poate da ambitia necesara sa va puneti in valoare potentialul creativ, puteti arata lumii cat sunteti de buni, de inzestrati, va poate aduce implinirea dorintelor voastre, dar este important sa nu va lasati condusi de orgolii, vedetism, dorinta de a impresiona numai pentru a primi laude, pentru a culege admiratie pentru ca in acest caz puteti inregistra esecuri.

Acest Marte in Leu trebuie sa aduca fiecaruia dintre voi o motivatie puternica sa pretuiti viata si oamenii in mijlocul carora traiti, sa initiati acele activitati care va aduc bucurie si va ajuta sa traiti, nu numai sa existati. Ar trebui sa va intrebati acum, dragii mei , care sunt ocupatiile, hobby-urile, care va aduc fericire si sa indrazniti sa le puneti in aplicare, dupa 1 august, cand Mercur iese din retrogradare. Este momentul sa aveti curajul sa luptati pentru fericirea voastra. Daca sufletul vostru este trist, nefericit, nu mai puteti aprecia viata care este un dar divin si implicit nu mai puteti sa-i iubiti pe cei de langa voi. Este momentul sa renuntati la cei care nu va mai inspira si va iau din puterea creativa.

Uneori gelozia, orgoliu, ambitia devoranta, dorinta de a impresiona pentru a primi laude sau pentru a culege admiratie, va pot impinge la gesturi excesive, care va pot pune in pericol pozitia sociala sau relatia de cuplu, vedeti, Marte in Leu se conecteaza cu Mercur retrograd in Leu si respectiv, cu Uranus in Taur. Depasirea acestor trairi este posibila numai daca va priviti detasat nevoile afective, dorinta de recunoastere si realizare, daca analizati maniera poate prea corupta in care incercati sa ajungeti la iubire sau la recunoastere publica. De asemenea aceste aspecte tensionate va pot impinge sa faceti investitii hazardate.

Marte in Leu in aspecte tensionate cu Mercur retrograd in Leu si Uranus in Taur poate fi o ispita puternica de a determina pe cineva sa va iubeasca doar pentru a va hrani vanitatea, de acest lucru trebuie sa va feriti acum.Uneori gelozia va poate impinge la gesturi excesive prin care urmariti sa atrageti atentia partenerului, fortati un raspuns afectiv aproape dureros, crizat, menit sa socheze, dar trebuie sa stiti ca prin aceasta atitudine nu faceti decat sa indepartati persoana iubita.

Marte in Leu se conecteaza negativ cu Uranus in Taur. Acest aspect astral tensionat poate sa aduca intorsaturi nefavorabile in activitatea profesionala, intr-o relatie de cuplu sau intr-un parteneriat de afaceri.Uranus pledeaza pentru o detasare de asteptarile pe care le aveti de la ceilalti sau pentru o alta abordare a relatiei din care faceti parte, mai putin consevatoare, mai deschisa, sau chiar pentru acceptarea unor pierderi.
Marte in Leu se conecteaza favorabil cu Jupiter retrograd in Sagetator. Este posibil ca o relatie sau mariajul sa se imbunatateasca prin aprinderea pasiunii, prin aparitia unui copil sau in urma unei vacante de neuitat.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website