Mesajul lui Marte in Taur, 14 februarie 2019-31 martie 2019

Dragii mei, planeta energiei, a deciziilor, a actiunii, traverseaza zodia Taur in perioada, 14 februarie 2019-31 martie 2019.
Este o perioada favorabila sa urmariti care sunt perceptiile voastre legate de modul in care doriti sa va atingeti scopurile materiale, sa castigati bani. Va poate aduce o mare nevoie de siguranta materiala, acest lucru va poate impinge sa reflectati mai mult asupra muncii voastre, a talentelor, mijloacelor si a imprejurarilor de pe urma carora puteti scoate un maxim de profit.
Mesajul pe care il aduce Marte in Taur este sa va demonstrati fiecare dintre voi ca puteti castiga bani pe cont propriu fara sa asteptati ajutor din partea altora, ca stiti sa va valorificati talentele si aptitudinile.

Marte in Taur va indeamna sa va canalizati energia, forta fizica, initiativa, ambitia, spre atingerea prosperitatii si ridicarea nivelului de trai. Va avertizeaza sa acordati mai multa atentie inzestrarilor native, talentelor voastre, care valorificate in munca va pot aduce castiguri financiare.
Este cea mai buna perioada sa gasiti o metoda prin care sa dovediti mai multa rentabilitate si eficienta in munca pe care o prestati, in afacerile voastre.
Proiectele de succes sunt cele care se invart in jurul ideii de eficienta, care promit o aplicabilitate practica si au o finalitate materiala, vedeti, Marte in Taur se conecteaza favorabil cu Pluton si Saturn in Capricorn. Sunt zile care pot aduce realizari concrete, castiguri sau macar parteneriate si aliante fertile.

Dar, Marte in Taur se conecteaza favorabil cu Mercur retrograd in Pesti, aspect astral, care favorizeaza reluarea unor negocieri privind incheierea unor acte sau a unor acorduri prin care puteti castiga bani sau adoptarea unei noi strategii financiare prin care puteti reduce costurile unei afaceri.De asemenea va puteti descoperi o inzestrare nativa, din care puteti castiga bani.

Marte in Taur conduce la pofte, lacomii si nevoia de senzatii puternice, atentie la atitudinea fata de mancare, excesele va pot crea probleme.
Marte in Taur avantajeaza hobby-urile practice cum ar fi gradinaritul, tamplaria, reconditionarea pieselor de mobilier si reparatiile in casa. Este o perioada favorabila sa va ganditi sa transformati aceste hobby-uri intr-o a doua sursa de venituri.

Acest tranzit poate sa fie dificil pentru cei care refuza sa-si valorifice inzestrarile native, sa munceasca si care urmaresc un castig rapid, prin tendinta de a profita de ceilalti sau de a urmari o ocazie favorabila, prin folosirea unor mijloace ilegale, cum ar fi darea de mita, santaje , folosirea senzualitatii pentru a obtine niste favoruri si foloase, vedeti, Marte in Taur se conecteaza negativ cu Venus care intra in Varsator, in 2 martie 2019.

Dragii mei, in aceasta perioada, lenea si lacomia va pot conduce la pierderi financiare, probleme legale , esecuri in afaceri, Marte in Taur, dragii mei, va aduce beneficii financiare si materiale numai din munca cinstita si valorificarea inzestrarilor native. Este posibil acum, sa obtineti castiguri financiare rapide, mai ales cei care ati muncit din greu in trecut sau v-ati cultivat un talent in favoarea semenilor, acum puteti culege roadele eforturilor voastre, sunt posibile schimbari in veniturile voastre permanente, cum ar fi mariri salariale, dar si in patrimoniul personal (achizitii importante de bunuri) si in afaceri.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website