Mesajul lui Marte in Varsator in mers direct

Dragii mei, Marte, planeta energiei, a curajului, a deciziilor, a intrat in zodia Varsator . In perioadele 16 mai-27 iunie si respectiv,11 septembrie-16 noiembrie, Marte are mers direct prin zodia Varsator. In perioada, 27 iunie-13 august, Marte retrogradeaza in zodia Varsator.

Marte in Varsator in mers direct are menirea de a activa constiinta de sine, va ajuta sa aveti o alta atitudine in fata vietii, mult mai inteleapta. Cu noua perceptia asupra vietii puteti alege acum, un drum mai potrivit pentru voi, care sa va ajute sa traiti, nu numai sa existati, sa va folositi din plin potentialul creator si potentialul uman, sa va adaptati mai usor circumstantelor vietii.
Sunt zile in care destinul vostru se poate debloca, prin receptivitatea la nou si la schimbare.

Este o perioada favorabila sa iesiti din rutina in care v-ati complacut atata timp, este poate cea mai buna perioada in care va puteti elibera de jugul unei relatii toxice, dar trebuie sa fiti atenti, schimbarea de dragul schimbarii, va poate arunca intr-un mare haos, atat pe voi, cat si pe cei cu care interactionati.

Puteti gasi solutii rapide si originale la dificultatile din trecut.
Marte in Varsator poate scoate la iveala geniul din voi, capacitatile creative si va poate ajuta sa aveti curajul sa le puneti in aplicare.

Dragii mei, Varsatorul, este zodia universala a prieteniei, a umanitatii si a generozitatii . Marte, planeta energiei, in Varsator, va provoaca sa va indreptati atentia, si sa va canalizati energia, asupra persoanelor defavorizate de soarta. Ar trebui , acum, sa va implicati in cluburi sau organizatii care sa va puna in valoare tendintele umanitare, de fapt acesta este mesajul lui Marte in Varsator, sa va folositi din plin potentialul uman.

Cu Marte in Varsator va puteti astepta la orice, de la aparitia unor oportunitati neasteptate: un noroc financiar, gasirea unui job bine platit, un tratament medical care da rezultate pozitive, o veste neasteptata, pana la sosiri sau plecari neasteptate care ii implica pe ceilalti. Se pot schimba, acum, prioritatile in viata voastra.

Este foarte posibil acum, ca planurile voastre de viitor sa se modifice intr-un mod neasteptat, deci nu prea va puteti baza pe ceea ce stabiliti, evenimetele pot lua o intorsatura neasteptata, uneori bulversanta, vedeti acest Marte in Varsator se conecteaza negativ cu Uranus in Taur. Puteti experimenta acum, surprize neasteptate de la prieteni si persoane de departe.

Dragii mei, tranzitul lui Marte prin Varsator este o perioada favorabila sa incepeti studiul unei stiinte ezoterice in special studiul astrologiei, sa legati noi relatii de prietenie, posibil chiar cu persoane de la distanta, sa va inscrieti intr-o organizatie, intr-un grup, intr-un partid, la un curs de astrologie, de autodezvoltare.

Ca parte negativa, dorinta de libertate, teribilism si aventura poate creste acum foarte mult, in acest sens puteti produce instabilitate atat in viata voastra cat si in viata celor cu care interactionati. Acum puteti sa fiti tentati sa distrugeti ordinea stabilita, aveti propriile reguli dupa care va conduceti si nu mai suportati prejudecatile sau sa fiti sub conducerea altora, din aceasta cauza puteti intra foarte usor in conflict cu ceilalti. Puteti avea o mare dorinta de schimbare, adesea distrugand vechile obiceiuri, fara sa aveti certitudinea ca obtineti altceva in schimb, deci trebuie sa fiti atenti schimbarea de dragul schimbarii va poate arunca intr-un mare haos.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website