Mesajul lui Marte in Rac, 4 iunie-20 iulie

 

Dragii mei, Racul simbolizeaza familia, traditia, patrimoniul personal sau al cuplului, tranzitul lui Marte in Rac va poate aduce o dorinta puternica de a va securiza emotional si material, de a va apara cat mai bine averea, agoniseala si indica ce faceti concret in acest sens si  modul in care alegeti sa actionati pentru a avea siguranta emotionala si materiala. Acum este momentul sa cautati solutiile care va securizeaza emotional si material, daca pentru unii dintre voi sunt importanti banii atunci trebuie sa depuneti toate eforturile in aceasta directie, sa va echilibrati bugetul familial , sa vi-l mariti. Pentru altii importante sunt sentimentele, comunicarea cu copiii, atunci trebuie sa lucrati pentru a aduce noutate in relatia de cuplu, pentru a aprinde flacara iubirii in cuplul vostru.

Perioada 14 iunie-24 iunie , cand Marte in Rac formeaza un sextil cu Venus in Taur este favorabila pentru consolidarea relatiei de cuplu, fie printr-un proiect comun sau prin reaprinderea pasiunii in cuplu, prin aparitia unui copil. Copiii pot aparea printr-un miracol divin, vedeti, Marte in Rac formeaza un trigon cu Neptun retrograd  in Pesti.
Acest Marte in Rac permite bunastarea vietii personale cu conditia ca fiecare dintre parteneri sa doreasca sa-l securizeze pe celalalt, dar  relatia conjugala va poate pune pe ganduri, va poate aduce foarte multe framantari interioare, acum pot iesi la iveala probleme familiale,  nemultumiri din trecut, complexe, care trebuie intelese, vindecate si rezolvate, vedeti, Marte in Rac formeaza o cuadratura cu Jupiter din Balanta , o opozitie cu Pluton retrograd din Capricorn si o cuadratura cu Uranus din Berbec.

Marte in Rac formeaza un trigon cu Neptun retrograd in Pesti, aspect care va poate ajuta sa va vindecati traumele  sufletesti, sa va detasati de cauzele si contextele vechi care au produs suferinta, prin iertare, iubire si credinta.

 Pentru cei care va aflati in relatii tensionate de foarte mult timp, care nu sunteti receptivi la schimbare, pentru cei care  sunteti ancorati in trecut, si nu va puteti desprinde de amintirea unor persoane dragi, de regrete, tranzitul lui Marte in Rac poate sa fie dificil.

Unii dintre voi va puteti pune acut problema separarii, in timp ce altii puteti realiza ca pentru a merge mai departe este obligatorie rezolvarea unor probleme mai vechi si clarificarea unor nemultumiri, dureri, care pot iesi  la iveala, acum. Acum aveti ocazia sa renuntati la ele, sa va eliberati de orice amintire dureroasa, de tristete, resentimente, mahnire, care va impovareaza sufletul.
Crizele familiale sau tensiunile care pot aparea acum, va provoaca sa iesiti din teama, fixitate, amorteala, sa va luati cu adevarat viata in maini, sa va maturizati si sa aveti puterea sa renuntati la falsa siguranta pe care v-ati creat-o, sa intelegeti ca adevarata siguranta ar trebui sa o gasiti in interiorul vostru, este posibil ca multi dintre voi sa va aflati intr-o casnicie doar de dragul unor traditii, a unui act si sa nu va lege nimic altceva, dar acest Marte in Rac vine acum si va rascoleste sufletul, sentimentele, scoate la iveala toate frustrarile interioare va provoaca sa  intelegeti  mai profund nevoia de siguranta personala, sa realizati ca trebuie sa iesiti din formulele traditionale dictate de familie si societate, sa va construiti propriul mediu intim, bazat pe iubire si intelegere reciproca in care sa va simtiti liberi si sa oferiti in acelasi timp libertate celor apropiati.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website