Mesajul lui Marte in Taur, 10 martie-21 aprilie

 

Dragii mei, planeta energiei, a deciziilor, a actiunii, traverseaza zodia Taur in perioada 10 martie-21 aprilie

Este o perioada favorabila sa luati decizii in munca si afaceri,  sa urmariti care sunt perceptiile voastre legate de modul in care doriti sa va atingeti scopurile materiale, sa castigati bani.

Mesajul pe care il aduce Marte in Taur este sa va demonstrati fiecare dintre voi ca puteti castiga bani pe cont propriu fara sa asteptati ajutor din partea altora, ca stiti sa va valorificati talentele si aptitudinile.

Marte in Taur va indeamna sa va canalizati energia, forta fizica, initiativa, ambitia, spre atingerea prosperitatii sau ridicarea nivelului  de trai. Va avertizeaza sa acordati mai multa atentie inzestrarilor native, talentelor voastre care valorificate in munca va pot aduce castiguri financiare.

Este cea mai buna perioada sa gasiti o metoda prin care sa dovediti mai multa rentabilitate si eficienta in munca pe care o prestati, in afacerile voastre.

Acest tranzit poate sa fie dificil pentru cei care refuza sa-si valorifice inzestrarile native, sa munceasca si  care urmaresc un castig rapid, prin tendinta de a profita de ceilalti sau de a urmari o ocazie favorabila,   prin folosirea unor mijloace ilegale, cum ar fi darea de mita, santaje , folosirea senzualitatii, pentru a obtine niste favoruri si foloase.

Dragii mei, in aceasta perioada,  lenea si lacomia va pot conduce la pierderi financiare, probleme legale , esecuri in afaceri,  in munca obligatorie, Marte in Taur, dragii mei,  va aduce beneficii financiare si materiale numai din munca cinstita si valorificarea inzestrarilor native.

Este posibil acum, sa obtineti castiguri financiare rapide, mai ales cei care ati muncit din greu in trecut sau v-ati cultivat un talent in favoarea semenilor, acum puteti culege roadele eforturilor voastre, sunt posibile schimbari in veniturile voastre permanente, cum ar fi mariri salariale, dar si  in patrimoniul  personal.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website