Mesajul lui Mercur in Gemeni, 6 iunie-21 iunie

Dragii mei, Mercur in Gemeni va stimuleaza interesul pentru calatorii, studii,citit, iesiri in aer liber, comunicarea cu ceilalti se va intensifica.
In aceasta perioada veti dori mai mult ca altadata sa socializati cu ceilalti, sa fiti la curent cu toate stirile, zvonurile, barfele, dar va poate lipsi perseverenta si sistematizarea informatiei, puteti sa riscati sa acumulati informatii la nivel superficial, daca nu va lasati ghidati de constiinta superioara, trebuie sa faceti diferenta intre ce este cu adevarat valoros si ce este balast.
Unii dintre voi este posibil sa va canalizati energia in barfe, informatii fara valoare. Dar curiozitatea si imprudenta va pot costa mai tarziu. Trebuie sa fiti atenti acum cu cine discutati, cui va confesati.
Mercur in Gemeni in opozitie cu Saturn retrograd din Sagetator va testeaza modul in care comunicati cu ceilalti dar si cum intelegeti mesajele pe care vi le transmit altii, mintea voastra este pusa la incercare.
Daca va folositi timpul sa barfiti, daca inselati asteptarile cuiva, mintind , pierdeti foarte mult din puterea spirituala si in acest caz va puteti lovi de blocaje si probleme in comunicare, studii, calatorii, in semnarea unor contracte in viitor.
Dragii mei, tranzitul lui Mercur in Gemeni in sextil cu Uranus in Berbec, va stimuleaza sa va imbogatiti cunostintele, sa treceti de la curiozitatea informationala de tip strada, gen barfa, la cunoasterea superioara.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website