Mesajul lui Mercur in Berbec, 17 aprilie 2019-6 mai 2019

Dragii mei, planeta comunicarii, Mercur , traverseaza zodia Berbec, in perioada 17 aprilie 2019-6 mai 2019. Trebuie sa invatati acum, sa luati decizii in conditii de criza, sa renuntati la incapatanare, sa nu opuneti rezistenta la schimbare si sa incercati sa gasiti solutii la dificultatile din trecut.

Mercur in Berbec, va ajuta sa va traiti din plin convingerile, va poate aduce curajul sa puneti in aplicare inspiratiile, intuitiile, talentele, constientizate pe Mercur in Pesti. Mercur in Berbec scoate la iveala adevarul ascuns de Mercur in Pesti si va provoaca la un proces de autoanaliza a modului in care ganditi. Acum este momentul sa aveti mai mult curaj sa va priviti iluziile, confuziile, minciunile, sa vedeti realitatea asa cum este ea nu cum v-ati inchipuit-o voi.

Circumstantele de viata va permit sa indrazniti mai mult, sa aveti curajul sa spuneti raspicat ceea ce va nemultumeste si sa luati masuri in acest sens, dar , unii dintre voi puteti avea tendinta de a actiona dupa primul impuls, situatie care ar putea sa aduca conflicte sau neplaceri cu ceilalti, de aceea se recomanda sa ganditi de doua ori inainte de a actiona, vedeti, Mercur in Berbec se conecteaza negativ cu tripla conjunctie in Capricorn formata din: Pluton retrograd-NS-Saturn. Trebuie sa aveti grija acum, de atitudinea agresiva, asprimea si exigenta fata de altii.

Acum pot iesi la iveala nemultumiri neexprimate, care pot degenera in conflicte de aceea, se recomanda sa nu va consumati in conflicte inutile asupra carora nu aveti nici un control sau responsabilitate. Trebuie sa va inarmati cu calm si rabdare, impulsivitatea, teribilismul, riscul, nervozitatea, va pot costa foarte mult, acum.

In perioada 25 aprilie 2019-6 mai 2019, Marte in Gemeni formeaza o receptie mutuala cu Mercur in Berbec ceea ce imprima gandirii voastre mai mult dinamism, va stimuleaza curajul de a declansa o actiune sau o activitate pe care v-ati propus-o anterior.Puteti fi mai energici, categorici, certareti sau critici, dar aceste tensiuni si critici pot fi uneori constructive, va provoaca si va constrang sa iesiti din amorteala, teama, fixitate.
Acest context astral va provoaca sa gasiti solutii ingenioase la dificultatile din trecut, aduc foarte multe discutii, dezbateri,negocieri, dar pot aduce si clarificari in orice tip de parteneriate, vedeti, Mercur in Berbec se conecteaza cu Venus in Berbec.

Mesajul pe care il aduce Mercur in Berbec, este acela ca, Adevarul va calauzeste si va umple de energie, va elibereaza, iar gandurile si cuvintele voastre abia atunci vor avea putere si vor lucra in beneficiul vostru cel mai inalt. Daca cultivati adevarul, puteti crea o armonie intre ceea ce ganditi si ceea ce simtiti si cuvantul vostru va avea putere si va lucra in favoarea voastra. Asa cum a spus Iisus:,,Cunoasteti adevarul si adevarul va va elibera”.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website