Mesajul lui Mercur in Gemeni, 30 mai-12 iunie

Dragi prieteni, Mercur, planeta comunicarii, a intrat in zodia Gemeni si sta aici pana in 12 iunie.
Mercur in Gemeni stimuleaza interesul pentru calatorii, studii,citit, iesiri in aer liber, comunicarea cu ceilalti se intensifica.

In aceasta perioada veti dori mai mult ca altadata sa socializati cu ceilalti, sa fiti la curent cu toate stirile, zvonurile, barfele, dar va poate lipsi perseverenta si sistematizarea informatiei, puteti sa riscati sa acumulati informatii la nivel superficial, daca nu va lasati ghidati de constiinta superioara, trebuie sa faceti diferenta intre ce este cu adevarat valoros si ce este balast.

Unii dintre voi este posibil sa va canalizati energia in barfe, informatii fara valoare. Dar aceasta curiozitate si imprudenta va poate costa mai tarziu. Trebuie sa fiti atenti acum cu cine discutati, cui va confesati, vedeti Mercur in Gemeni se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti.
Daca va folositi timpul sa barfiti, daca inselati asteptarile cuiva, mintind sau facand promisiuni false pierdeti foarte mult din puterea spirituala si in acest caz va puteti lovi de blocaje si probleme in comunicare, in studii, in calatorii, in semnarea unor contracte in viitor.

Dragii mei tranzitul lui Mercur in Gemeni in trigon cu Marte in Varsator va stimuleaza sa va imbogatiti cunostintele, sa treceti de la curiozitatea informationala de tip strada, gen barfa, la cunoasterea superioara.
Acest aspect astral creste tendinta catre comunicativitate, adaptabilitate, curiozitate. Este o perioada favorabila sa va remodelati relatia cu mediul, sa acceptati mai usor realitatea in care traiti, sa fiti mai adaptabili si mai permisivi la intamplarile vietii. Puteti rezolva intr-o zi foarte multe probleme, puterea voastra izvoreste din capacitatea de a veni cu idei noi si de a gandi nerestrictionat, dar, acest Mercur in Gemeni formeaza o cuadratura cu Neptun in Pesti, in perioada, 3 iunie-10 iunie. Pericolul implicit consta in aceea ca va puteti asuma mai multe sarcini. Asigurati-va ca va puteti indeplini promisiunile, in caz contrar, tranzitul norocos si-ar putea pierde aceasta calitate.

De asemenea, in aceste zile unii dintre voi sunteti tentati sa apelati la minciuni sau ascunderea adevarului pentru a obtine interes, atentie, clementa, de aceea va recomand sa verificati toate informatiile pe care le aflati.

Dragii mei,cuadratura dintre Neptun in Pesti si conjunctia Soare-Mercur in Gemeni poate semnala fixarea unor obiective nerealiste si a unei gandiri iluzioniste, de aceea, ar trebui sa cantariti argumentele si contraargumentele oricarei decizii majore inainte de a trece la treaba, este posibil sa nu aveti toate informatiile pentru ca va sunt ascunse, sau sa aveti prea multe, dar nu stiti cum sa le ordonati.
Fiti de asemenea, prudenti, in judecarea oamenilor doar dupa aparente, mai ales daca este vorba de un potential partener de afaceri sau partener de cuplu.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website