Mesajul lui Mercur in Scorpion, 10 octombrie-31 octombrie

Dragii mei, Mercur in Scorpion va provoaca sa intelegeti dedesubtul unei probleme gasind solutia potrivita pentru ea, va ajuta sa identificati calitatile si chiar slabiciunile celorlalti si sa le folositi spre folosul vostru sau al persoanei in cauza.

Mercur in Scorpion poate aduce un alt mod de a percepe realitatea si o noua comunicare, uneori o face intr-un mod bulversant, vedeti, Mercur in Scorpion se conecteaza negativ cu Marte in Varsator.Acest aspect astral va obliga sa dati o alta interpretarea notiunilor de bine si rau, sa va revizuiti prejudecatile pe care le aveti. Ar putea declansa o puternica rasturnarea a dogmelor si a prejudecatilor cu scopul de a reda mentalului forta aspiratiei libere spre valorile care ii seduc si ii afirma fiinta.

Mercur in Scorpion va stimuleaza sa dati mai mare atentie propriilor gesturi negative, neconstructive, va testeaza capacitatea de a mentine dragostea de har in cuvintele voastre, mai ales atunci, cand opiniile voastre vin in contradictie totala cu opiniile semenilor vostri.

Mercur in Scorpion se conecteaza pozitiv cu Neptun retrograd in Pesti. Acest aspect astral va ajuta sa renuntati mai usor decat ati crezut la unele tabieturi si conceptii. Ca puteti iesi din anumite tipare de gandire cand inima va ajuta sa intelegeti cauzele unor situatii.

De obicei, Universul iti trimite oameni care nu iti impartasesc opiniile pentru a reflecta un loc în sinele tau, în care trebuie să trimiti mai multă dragoste. Dacă cineva te deranjează prin opiniile exprimate, înțelege că este o șansă să iti schimbi atitudinea asupra experientei respective pentru a trimite dragoste în loc de furie, ura, resentimente. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa actionezi dupa propriile convingeri si puteri, dar, sa o faci fara rautate. Este o oportunitate perfectă pentru tine să-ți antrenezi mintea pentru a rămâne într-o vibrație ridicată. Poate fi ușor să rămâi într-o vibrație ridicată în jurul oamenilor care te inteleg, dar ce te faci cu cei care nu sunt de acord cu tine? Ii ignori? Ii detesti? nu poti sa faci asta tot timpul.

Percepția asupra lumii este realitatea ta, așa că atunci când iti pregatesti mintea să rămână pozitivă indiferent de situatiile cu care te confrunti, ai o libertate dincolo de ceea ce iti doresti cel mai mult, si asta e cu adevarat minunat. Si pana la urma ce este mai important? Sa obtii ceva cu forta si sa fii victima propriei tale gandiri negative? Sau sa nu ai acel lucru, dar sa fii liber si impacat cu sinele tau cel mai inalt si cu tot ceea ce este in jurul tau.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website