Mesajul lui Mercur in Varsator-surpriza oferita de un punct de vedere cu totul nou si atitudinea umana fata de toate fiintele vii indiferent de nationalitate, rasa, religie, apartenenta politica, pozitie sociala.

Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar – Peter O’Toole
Nu merge pe unde te duce drumul, mergi pe unde nu există drum şi lasă o urmă – Ralph Waldo Emerson

Dragi mei, in perioada 24 ianuarie 2019-10 februarie 2019, Mercur, planeta comunicarii, traverseaza zodia Varsator.M-am nascut cu acest Mercur in Varsator si pot spune ca imi plac situatiile imprevizibile, oamenii neobisnuiti, interesanti, cu simtul umorului, care aduc in discutie subiecte interesante si ofera o alta perspectiva asupra lucrurilor.
Mercur in Varsator va poate aduce intuitie, o imaginaţie bogata si idei inovatoare, la unii chiar sclipiri de geniu. Ideile va pot veni pe neasteptate, si trebuie sa le puneti in aplicare rapid pentru a avea succes, ideile pot aparea rapid dar pot disparea la fel cum am venit.

Ratiunea este sclipitoare, gandirea spontana, prezenta de spirit fascinanta.Mercur in Varsator se identifica cu binele comun, are un simt pronuntat al justitiei, dreptatii si egalitatii intre oameni, este preocupat de intelegerea naturii umane.

Mercur in Varsator va indeamna sa apelati la un alt tip de gandire ce va permite transformarea intregii vieti si gasirea unor noi solutii la problemele fundamentale ale vietii. El avertizeaza ca, rutina, stagnarea, tehnicile rudimentare, gandirea rigida, sunt contrare evolutiei spirituale si ca, omul nu mai evolueaza daca nu face o schimbare in viata lui.

Gandirea este foarte umana, sincera, libera, entuziasta, indreptata spre binele celor din jur, ideile insa, pot soca, punctul de vedere reveleaza noi orizonturi, care pot deschide o alta perspectiva asupra vietii. Acesta este de fapt mesajul lui Mercur in Varsator – surpriza oferita de un punct de vedere cu totul nou si atitudinea umana fata de toate fiintele vii indiferent de nationalitate, rasa, religie, apartenenta politica, pozitie sociala.

In aceasta perioada va puteti rezolva problemele intr-un mod foarte original , gandirea rapida va poate ajuta sa faceti mai multe lucruri deodata, dar va poate aduce si un surmenaj mental, situatie, in care este posibil sa creati instabilitate, haos si tensiuni in relatiile cu ceilalti si puteti trece foarte usor, de la geniu, la utopie si ciudatenie.

Este posibil acum, sa primiti vesti neasteptate care va pot schimba planurile stabilite anterior, puteti avea parte de surprize, mesaje si intalniri interesante.
Este o perioada benefica pentru remodelarea trecutului, pentru descoperirea si depasirea obstacolelor din calea progresului, pentru deblocarea unei situatii de viata devenita perimata, invechita. Solutiile aduse de Mercur in Varsator cer renuntarea sau remodelarea vechiului mod de gandire si de viata, bazat pe separare, concurenta, incapatanare, discriminare.
Mercur in Varsator stie sa incurajeze, sa mobilizeze, vine mereu cu un punct de vedere original, prezinta lucrurile intotdeauna intr-o lumina noua, surprinzatoare, are talentul de a descoperi solutiile originale simple si eficiente

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website