Mesajul lui Mercur in Pesti, 26 februarie-13 martie

Dragii mei, daca Mercur in Varsator v-a provocat sa iesiti din tiparele traditionale de gandire, Mercur in Pesti va inspira sa va lasati condusi de spiritele superioare,  intuitie, imaginatie, inspiratie , sa intelegeti ca dincolo de planul fizic exista o lume nevazuta care va  vegheaza permanent si va ajuta sa luati deciziile cele mai bune. Rugaciunile voastre pot sa ajunga mai usor la Dumnezeu si devin esentiale in aceasta perioada, va pot ajuta sa  scapati de temeri, nesiguranta, frica, depresii, obsesii, iluzii. Este cea mai benefica perioada sa descoperiti sau sa redescoperiti divinul din interiorul vostru.

Intuitia si telepatia sunt activate in aceasta perioada si va pot ajuta sa descoperiti intelesuri subtile ale problemelor cu care va confruntati. Unii dintre voi puteti sa primiti mesaje pe cai mai putin obisnuite, care va atentioneza asupra unei situatii din viata voastra, de aceea, ar trebui sa dati mai multa atentie mesajelor primite prin vise si pe cale telepatica.

Acest tranzit astral favorizeaza orice munca care cere, compasiune si serviciu in favoarea semenilor,  inspiratie, intuitie, creativitate, imaginatie, talent artistic. Este o perioada favorabila sa incepeti un curs reiki sau in domeniul psihologic, parapsihologic, artistic.

In aceasta perioada poate exista foarte multa confuzie, riscul autoinselaciunii sau inselaciunii este mare, puteti face foarte multe gafe, se pot face promisiuni false,  ceea ce transmiteti prin cuvinte este posibil sa fie inteles gresit, de aceea, nu se recomanda sa luati decizii importante de viata, pentru ca ori  nu aveti toate informatiile sau aveti prea multe si este foarte greu sa luati cea mai buna decizie intr-o situatie data.  In aceasta perioada, nu ratiunea este cea care va salveaza, ci intuitia, dar pentru a lua decizia corecta pe baza intuitiei,  este nevoie de rugaciune,  credinta in divinitate, inspiratie si o inima capabila sa ierte. De asemenea,  cei cu o vointa slaba si cu o tendinta catre autocompatimire, ar trebui sa-si intareasca mentalul prin rugaciuni rostite din suflet.

Mercur in Pesti, dragii mei, va provoaca sa va  ascultati vocea intuitiei si sa actionati pe baza mesajelor primite pe cale intuitiva, de la spiritele superioare. In urma unei rugaciuni sau a unei meditatii, puteti lua decizia cea mai buna.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website