Mesajul lui Mercur in Scorpion, 17 octombrie-5 noiembrie

 

Dragii mei, Mercur in Scorpion va provoaca sa intelegeti dedesubtul unei probleme gasind solutia potrivita pentru ea, va ajuta sa identificati calitatile si chiar slabiciunile celorlalti si sa le folositi spre folosul vostru sau al persoanei in cauza.Ar trebui sa va feriti sa folositi slabiciunile altora in interesul propriu.
Iubiti prieteni, cu Mercur in Scorpion gandurile voastre au putere mare de materializare, de aceea, trebuie sa fiti foarte atenti ce ganduri emiteti in exterior, ele pot lucra in favoarea sau defavoarea voastra.Mercur in Scorpion va stimuleaza sa dati o atentie mai mare gandurilor si gesturilor neconstructive, negative, sa intelegeti motivele pentru care aveti aceasta gandire negativista, odata ce ati inteles cauzele aveti puterea sa va schimbati tiparul de gandire si implicit va puteti atinge scopurile mai usor. Aceasta eliberare va poate ajuta sa intrati in contact cu ghizii spirituali, sa intelegeti mai clar ce directie sa urmati, care este drumul cel mai potrivit pentru voi.
Acum este momentul pentru transformarea gandirii, pentru dezlegarea enigmelor din viata voastra, pentru intelegerea motivelor care v-au blocat ascensiunea.
Este un timp favorabil pentru cercetare si investigare, pentru descoperirea unor secrete care poate face lumina intr-o situatie de viata.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website