Mesajul lui Mercur in Varsator, 7 februarie-26 februarie

 

Dragii mei, mesajul pe care il aduce Mercur in Varsator, este acela de a incerca sa iesiti din tiparele traditionaliste de gandire, sa incercati sa vedeti o situatie de viata , o persoana, o relatie, altfel decat inainte, sa aveti o atitudine de detasare fata de tot ceea ce se intampla, sa incercati sa fiti observatori si nu judecatori.
Judecata subiectiva, gresita uneori, pe care o aveti fata de o persoana, fata de o situatie sau fata de o relatie, va blocheaza accesul la constiinta superioara, la spiritele cunoasterii si intelepciunii .

Este un interval de timp in care puteti stabili legaturi semnificative, dar unele relatii pot fi stimulatoare,  altele frustrante. Unii oameni va pot inspira, altii va pot soca, prin atitudinea diferita pe care o au, dar , Mercur in Varsator va provoaca sa-i  ascultati cu atentie pe cei care nu sunt de acord cu voi, pentru ca acesti oameni au un mesaj important de transmis, au menirea sa va modeleze gandirea , sa va schimbe filozofia asupra  vietii.

 Daca reflectati mai mult asupra voastra, veti observa in aceste zile ca tiparul vostru de gandire si perceptiile pe care le dati vietii va blocheaza accesul la libertate,  bucurie, fericire, iubire neconditionata, generozitate. Invatati din asta si incercati sa va adaptati unui alt tipar de gandire, ar trebui sa acceptati in aceste zile ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat v-ati obisnuit voi sa le priviti, ca alti oameni ar putea sa va aduca noi experiente daca sunteti receptivi la nou, la schimbare, ar trebui acum, sa va revizuiti asteptarile pe care le aveti de la altii, sa incercati sa aveti o viziune noua a notiunilor de bine si rau, sa va revizuiti prejudecatile pe care le aveti.

Dragii mei, Mercur in Varsator va poate aduce intuitie, o imaginaţie bogata si idei inovatoare, la unii chiar sclipiri de geniu , ideile va pot veni pe neasteptate, si trebuie sa le puneti in aplicare rapid pentru a avea succes, ideile pot aparea rapid dar pot disparea la fel cum am venit.

In aceasta perioada  va puteti rezolva problemele intr-un mod foarte original , gandirea rapida va poate ajuta sa faceti mai multe lucruri deodata, dar va poate aduce si un surmenaj mental, situatie, in care este posibil sa creati instabilitate, haos si tensiuni in relatiile cu ceilalti si puteti trece foarte usor, de la geniu, la utopie si ciudatenie.
Este posibil acum, sa primiti vesti neasteptate care va pot schimba planurile stabilite anterior, puteti avea parte de surprize, mesaje si intalniri interesante.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website