Mesajul lui Saturn retrograd in Sagetator, 6 aprilie-25 august

 

Dragii mei, Sagetatorul este zodia instruirii,  a educatiei, a cunoasterii. Saturn retrograd in Sagetator insista sa va tratati foarte matur potentialul intelectual si sa-i dati o directie constructiva.

Este cea mai benefica perioada sa va reluati studiile sau sa va perfectionati abilitatile profesionale. Diplomele pe care le obtineti in aceasta perioada va pot ajuta sa aveti mai mult  succes in cariera in anii urmatori. Este o perioada favorabila  sa va perfectionati talentele lingvistice. De asemenea, va puteti descoperi talente si abilitati in domeniul turismului, sportului, juridic, talente, care la unii ar putea deveni o vocatie in viitor.

Este foarte important acum, sa puneti accent pe instruire si educatie, pe valoarea proprie, pe potentialul intelectual, puteti avea blocaje severe daca refuzati sa va instruiti, daca nu sunteti receptivi la cunoastere, daca traiti la intamplare si nu aveti nici un scop, nici un ideal. Este foarte important acum, sa intelegeti, mai bine scopul pentru care ati venit in aceasta  viata. O persoana fara un scop, fara un ideal, este o persoana fara viitor, acum este perioada cea mai favorabila sa va gasiti un sens in viata sau sa constientizati mai bine care este scopul vostru, de ce va aflati aici?

Dragii mei, Saturn in Sagetator, va aduce fiecaruia dintre voi o limpezire a scopurilor si idealurilor voastre, convingerile la care ajungeti in aceasta perioada le puteti pastra mult timp de acum incolo si  va pot crea realitatea pe termen lung. Cunostintele pe care le asimilati acum, vor da roade in anii urmatori.

Mesajul pe care il aduce Saturn retrograd in Sagetator, se refera la credinta si conceptia de viata pe care o aveti.  Va avertizeaza ca aderarea in mod fanatic la o anumita forma de religie sau la un anumit tipar de gandire, va poate aduce blocaje severe in evolutia voastra mentala, va blocheaza  comunicarea cu oamenii care sunt diferiti fata de voi, (apartin unei alte religii, rase, au o alta orientare politica, sexuala, nationalitate, un alt nivel de cultura si  educatie),  la iubirea neconditionata, la toleranta si intelegere fata de semeni, impiedica adaptarea la noi situatii de viata.

Blocajele si insatisfactiile din aceasta perioada, sunt indicatoare clare ca trebuie sa renuntati la dogme, fanatism, sa aderati la noi conceptii de viata. Este timpul sa va reformulati credinta pe care o aveti,  sa intelegeti ca, credinta in divinitate, inseamna accesul la constiinta superioara, adevar, iubire neconditionata, unitate. Acum este momentul sa intelegeti, ca oamenii  apartin unui singur Dumnezeu, Dumnezeul iubirii, ca credinta, inseamna, tocmai, iesirea din aceste tipare, dogme, inseamna cultivarea iubirii neconditionate, cinstei, in favoarea semenilor. Acum este momentul, sa intelegeti, ca perceptiile si semnificatiile pe care le dati vietii, va creaza realitatea. Conceptiile de viata pe care vi le formati in aceasta perioada le puteti pastra mult timp de acum incolo si va creaza destinul in viitor.

Adevarul va elibereaza, si va umple de energie, minciunile, dualitatea, falsitatea, va tin pe loc.  Daca cultivati adevarul,  cinstea, ghizii spirituali va pot ajuta sa intelegi mai clar ce directie sa urmati, care este drumul cel mai potrivit pentru voi, rugaciunile pot sa ajunga mai usor la Dumnezeu, daca faceti eforturi sa va curatati mentalul de ganduri negative si tipare invechite de gandire.

Acum este momentul pentru formarea unei noi conceptii despre viata pe care o puteti pastra mult timp de acum incolo.

Este momentul  sa observati  mai atent,  ce exista dincolo de gandurile si cuvintele voastre, sa va analizati profund , sa intelegeti motivele pentru care  ganditi intr-un anumit fel sau aveti o gandire negativista, odata ce ati inteles cauzele aveti puterea sa va schimbati tiparul de gandire. Stresul, depresiile, nefericirile, provin din faptul ca va agatati de tot si de toate si nu renuntati la vechiul tipar de gandire . Aceasta eliberare, va poate ajuta sa aveti un control mai mare asupra vietii in viitor.

Dragi prieteni, retrogradarea lui Saturn in Sagetator nu este o perioada usoara , mai ales pentru cei care au avut tendinta de a ascunde adevarul in mod premeditat si in forma continuata. Saturn retrograd in Sagetator taxeaza necinstea, falsitatea, minciuna, ipocrizia, fatarnicia, este scadenta acestor greseli facute in mod premeditat si in forma continuata. Adevarul iese la iveala acum, si unii dintre voi puteti plati pentru acte incorecte sau imature facute in anii trecuti,  dar, totusi,  exista sansa de a repara gesturile anterioare, si atunci aceste greseli nu vor mai fi taxate asa drastic, depinde de fiecare cum intelege sa se corecteze.

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website