Mesajul lui Venus in Capricorn, 4 februarie 2019- 2 martie 2019

Dragii mei, Venus in Capricorn pledeaza pentru o detasare emotionala, in felul acesta puteti sa priviti mai lucid, mai obiectiv, relatiile in care va aflati. Este o perioada favorabila sa analizati la rece relatia cu persoana iubita sau un partener de de cuplu sau orice fel de parteneriat in care sunteti implicati.

Analizati-va trecutul pentru a descoperi acele probleme care v-au produs suferinta. Acum este momentul sa le depasiti prin intelepciune, intelegere, acceptare si iertare.
Daca o relatie nu mai functioneaza, si va aflati de mult timp intr-o relatie tensionata este un moment benefic sa luati o decizie (despartire, ori sa continuati relatia altfel decat pana acum). Dar voi puteti hotara care este cel mai benefic lucru care se poate face. Exista o serie de solutii daca sunteti deschisi la schimbare si reinnoire, daca sunteti capabili sa vedeti binele in persoana de langa voi si sa-l folositi pentru binele comun al relatiei voastre. Ar trebui acum, sa va revizuiti asteptarile pe care le aveti de la altii, sa incercati sa aveti o viziune noua a notiunilor de bine si rau, sa va revizuiti prejudecatile pe care le aveti.

Este posibil, sa existe reintalniri cu persoane cunoscute in trecut, prieteni vechi de care n-ati mai auzit, parteneri de cuplu sau sentimentali, sau chiar cu rude pe care nu le-ati mai vazut demult.(vedeti, Venus formeaza o conjunctie cu NS in Capricorn) Aceste evenimente v-ar aduce posibilitatea de a vindeca o rana mai veche prin acceptarea situatiei si prin iertare( vedeti, Venus in Capricorn formeaza un sextil cu Neptun in Pesti); pentru altii, este posibil ca o persoana sa revina in viata voastra si sa ramana alaturi de voi pentru totdeauna, sa dati un cadru legal acestei relatii,(vedeti, Venus in Capricorn in conjunctie cu Saturn in Capricorn); dar reluarea acestei relatii depinde doar de voi, ar trebui sa descoperiti acum, motivele pentru care aceste persoane au reaparut in viata voastra si motivele care au condus la despartire in trecut, in urma concluziilor la care ajungeti, ar trebui sa luati niste decizii.

Este posibil ca suferintele din trecut sa va inchida inima, sa va blocheze accesul catre iubire si iertare, dar oricat de greu v-ar fi in viata trebuie sa depuneti eforturi sa persistati intr-o atitudine pozitiva, nimeni nu va face rau intentionat daca voi nu permiteti acest lucru, prin liberul arbitru, cu exceptia cazurilor in care liberul arbitru este nul si intervine fatalitatea.

Ar trebui sa analizati mai atent relatia dintre voi si o persoana cu care aveti relatii tensionate, care va provoaca resentimente, ura, tristete, depresie, sa incercati, sa vedeti unde ati gresit voi si nu cealalta persoana, aveti o parte din vina, daca permiteti unei persoane sa-si perpetueze la infinit defectele in defavoarea voastra, sa va devalorizeze ca oameni, va produceti singuri o suferinta si mai mult, aceasta experienta va accentueaza resentimentele, tristetea, depresia, neputinta, si daca nu luati nici o masura prin liberul arbitru, veti ramane blocati in aceste relatii care va predispun la nefericire, la devalorizare si la prizonieriat.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website