Mesajul lui Venus in Fecioara, 10 iulie-7 august

Dragii mei, Venus in Fecioara, vine sa va predea lectia modestiei, si va avertizeaza ca succesele voastre din aceasta perioada vor fi conditionate de modul in care veti sti sa va puneti in serviciul celor de langa voi, va avertizeaza sa incercati sa fiti mai atenti la detaliile nesemnificative ale vietii, sa infruntati rutina zilnica fara sa va plangeti, sa dati atentie minusculelor intamplari ale vietii, sa fiti mai modesti cu harurile voastre si sa incercati sa transformati un talent intr-o profesie de baza.

Trebuie sa abordati cu mai mult entuziasm meseria pe care o faceti asa incat ea sa devina o sursa de energie si bucurie si nu sa o priviti ca o modalitate prin care va asigurati traiul si existenta, pentru ca in acest fel veti intra intr-o rutina apasatoare.

Venus in Fecioara avantajeaza in special zodiile Fecioara, Taur, Scorpion, Rac, Capricorn cei care aveti Ascendentul, Luna si o aglomerare de planete in aceste zodii. In special pentru aceste zodii vor exista oportunitati profesionale, financiare, posibile rezolvari in plan medical.
Cu Venus in Fecioara , puteti face mai mult pentru sanatatea voastra, puteti afla acum ce tratament vi se potriveste , ce dieta, care sunt alimentele care au rol de medicament si care sunt cele cu grad de toxicitate. Recomandarea este sa cresteti proportia legumelor si fructelor, Fecioara fiind un semn vegetal.

Venus in Fecioara va aduce beneficii daca sunteti altruisti cu cei de langa voi,mai practici, eficienti, calculati, daca vedeti mai clar ce este important si util pentru voi si incercati sa aduceti imbunatatiri in mediul de lucru si in mediul in care traiti.

Pentru unii dintre voi spiritul critic va fi accentuat, el poate acoperi superficialitatea, lipsa de curaj, inertia si ezitarea, zodiile vizate sunt: Pesti, Sagetatori, Gemeni. Aceste zodii pot inregistra cheltuieli neasteptate sau obligatorii, pot avea probleme datorita unor gafe, erori, greseli, aici neglijentele in serviciu pot fi mai frecvente si de aceea trebuie sa verificati datele, informatiile, colaboratorii, sa nu lasati lucrurile sa va alunece, sa va scape.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website