Mesajul lui Venus in Rac, 19 mai-13 iunie

Dragii mei, Venus, planeta iubirii, a frumusetii, a creativitatii, a banilor, a relatiilor parteneriale(intime sau de colaborare) se afla in zodia Rac si sta aici pana in 13 iunie.

Racul este o zodie cardinala de apa, care se refera la emotii, dragoste, familie, fertilitate, copii. Aceasta înseamnă că aveți o energie foarte puternică pentru a aprinde fluxul de abundență în viața voastră, atât în dragoste, cât și în bani, în următoarele câteva săptămâni!Este o perioada buna pentru fertilitate. Venus in Rac consolideaza relatia prin noi realizari de ordin familial, prin propunerea unor scopuri concrete.

Venus in Rac formeaza un sextil cu Uranus in Taur. Acest aspect astral va impulsioneaza sa fiti creativi. Acest lucru poate insemna cautarea unui nou loc de munca sau transformarea unui talent intr-o profesie de baza.Ar putea inseamna o alta abordare a relatiei de iubire, reinventarea iubirii conjugale.

Venus in Rac va inspira la vindecarea unei situatii complicate afectiv, acordand sau primind iertare. Relatia cu familia se poate schimba sau se poate modela substantial.

Venus in Rac se opune lui Pluto retrograd si respectiv, Saturn retrograd in Capricorn reamintindu-va nevoia de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care va impiedica sa va exprimati creativ si cu incredere.

Venus in Rac formeaza aspecte pozitive cu Mercur si Uranus in Taur puteti gasi modalitati creative de exprimare si satisfacere a nevoilor de confort si stabilitate materiala si emotionala.

Venus in Rac pledeaza pentru folosirea compasiunii, tolerantei, iertarii, in toate relatiile umane, cu alte cuvinte este momentul sa fiti mai sensibili, mai toleranti cu semenii vostri, sa includeti in actul relationarii dimensiunea afectiva, astfel descoperiti intelesuri subtile ale unor relatii, puteti capta informatii mai complexe despre o situatie negativa traita in trecut.

Este posibil ca ranile trecutului sa nu va dea voie sa va deschideti spre intelegere si iertare, dar Venus in Rac va provoaca la sensibilizarea perceptiilor, sa intelegeti ca traiti intr-un mediu plin de informatii dar si de sentimente si ca deciziile voastre depind in mare masura de cele din urma.
Este posibil sa intalniti situatii care evoca trecutul cu scopul de a regla relatia cu acesta, de a va desprinde intr-un mod armonios, nedureros, prin intelegere, iertare si iubire.

Venus in Rac poate aduce excese culinare pe un fond emotional, care va pot aduce cateva kilograme in plus, deci atentie la atitudinea fata de mancare, pofta, lacomia, nevoia de senzatii puternice va pot aduce probleme de sanatate, puteti acumula toxine in organism. La unii dintre voi, mancatul poate sa devina un mod de a va iubi, de a va proteja, dar excesele culinare sunt de fapt o lipsa acuta de atentie si iubire.

Este o perioada favorabila pentru fertilitate, mai ales pentru nativele care s-au nascut in zodiile: Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara, Rac. Sunt posibile impacari si vindecari miraculoase, revederi fericite cu persoanele pe care nu le-ati mai vazut, reuniuni familiale de neuitat.

Este o perioada favorabila pentru redecorari ale imobilului in care locuiti. Se poate consolida relatia conjugala sau familiala printr-un proiect comun sau prin aparitia unui copil.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website