Multumesc pentru o noua zi de viata. Sa aveti o zi minunata!

Nu uitati dupa ce va treziti sa dati perdeaua la o parte, pentru ca soarele sa intre pe fereastra inimii voastre, nu uitati ca sufletul este cel care va da puterea, de aceea ar trebui sa va gasiti motivatia in bucuria de a trai, in inspiratie, in iubirea fata de semeni si fata de tot ceea ce va inconjoara; sa fiti recunoscatori pentru lucrurile mici si pentru tot ce va aduce bucurie in viata, si pentru cei din viata voastra, ca va primesc in viata lor si isi impart cu sufletul cu voi, sa fiti recunoscatori Tatalui Ceresc pentru fiecare noua zi a vietii voastre, cu bucurii si provocari pe care ar trebui sa le acceptati cu responsabilitate ca un ajutor primit pentru a deveni mai buni.

Nu trebuie sa faci nimic pentru a castiga dragostea lui Dumnezeu, dar trebuie sa te maturizezi constant pentru a primi binecuvantarile lui
Uneori Dumnezeu iti rasplateste credinta prin lucruri care nu se pot masura cantitativ. Ca de exemplu, sanatatea, pacea pe care nu o aveai inainte, un nou scop care te face fericit, o intelegere clara a lucrurilor, mai multa compasiune pentru cei din jur si o noua directie.

Cu cat traiesti mai mult, cu atat mai mult vei descoperi ca 10% din viata reprezinta lucrurile care ti se intampla si restul de 90% reprezinta reactia ta la aceste situatii. Decizia ta cea mai importanta se refera la alegerea unei atitudini.

Învaţă să duci o viaţă simplă. Nu te lăsa împotmolit în această lume de aparenţe. Cu cât viaţa ta e mai simplă, cu atât mai bine. Practică iubirea şi afecţiunea, trăieşte în pace cu toţi. Nu te lăsa influenţat de televiziune sau de ziare. Fii tu însuţi/însăţi. Fă-ţi viaţa simplă, paşnică. Nu pleca urechea la zvonuri.Fii binevoitor, umil şi puternic. Lumea poate părea dură uneori, însă nu o lăsa să te inducă în eroare. Nu are absolut nicio putere asupra ta. Motivul pentru care pare grea uneori este pentru că îi permiţi să fie astfel. Lumea este exact aşa cum o vezi, cum o percepi. Totul nu-i decât percepţie. Observă doar lumea şi râzi, iar ea va dispare. Realizează că întotdeauna eşti protejat de Divinitate, ghidat de Divinitate pentru binele tău suprem.

Citatele zilei

Sensul suferinţelor umane este de a permite accesul la o ordine spirituală şi la forţe superioare care să vă elibereze de cele care v-au provocat aceste suferinţe.
(KG.Durckheim)

Dacă stii să-L pui pe Dumnezeu în tot ceea ce faci, o să-L regăsesti în tot ceea ce ti se întâmplă.
(Vladimir Ghika)

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website