Neptun retrograd in Pesti, 19 iunie-25 noiembrie, traiti propriile vise si viziuni in realitate

Dragii mei, planeta viselor, a spiritualitatii, a iubirii divine, Neptun, retrogradează în zodia Peşti, în perioada 19 iunie-25 noiembrie
Este posibil, să experimentaţi acum, o teamă în faţa realităţii, o incapacitate de a rezolva o problemă sau de a ieşi dintr-o situaţie negativă. Depăşirea experienţelor negative, este posibilă, dacă vă măriţi puterea interioară şi vă întăriţi psihicul. Nu puteţi trece prin încercările cu care vă confruntaţi, dacă sufletul vostru este nefericit şi psihicul vostru este instabil.

Poate vă întrebaţi, cum puteţi să vă măriţi puterea interioară; prin empatie şi bunătate pe care o îndreptaţi către ceilalţi, prin rugăciuni rostite din suflet, în felul acesta, vă conectaţi la bunul Dumnezeu şi la spiritele superioare. Activităţile relaxante, care vă fac plăcere, creativitatea, frumosul, bunătatea, cultivate în favoarea semenilor voştri, pot să vă ajute, să vă măriţi puterea interioară.

Când sufletul vostru, este în armonie cu psihicul, puteţi ajunge, să discerneţi clar, între adevăr şi minciună, iluzie şi realitate.
Este posibil, să revină acum, în viaţa voastră, situaţii, probleme, activităţii, pe care le-aţi abandonat în trecut din frică, laşitate, din incapacitatea de a găsi o rezolvare, dar acum, trebuie să le faceţi faţă cu curaj şi responsabilitate. Este momentul, în care trebuie să acceptaţi realitatea aşa cum este ea, nu cum v-aţi închipuit-o voi, numai în felul acesta, o puteţi schimba. Acum se pot distruge foarte multe iluzii în care aţi trăit.

Retrogradarea lui Neptun în Peşti vă avertizează, că fuga din faţa responsabilităţilor, minciuna, superficialitatea, trădarea, abandonul, nu sunt soluţii care să vă aducă rezultate pozitive, din contră, aduc confuzii, nefericire, teamă, care vă pot accentua, starea negativă în care vă aflaţi.
Este momentul sa faceti fata adevarului pe care l-ati ignorat, sa nu mai ignorati problemele care exista in relatii sau bani. Puteti afla acum ce este real sau fantezie.

Neptun retrograd in Pesti va provoaca sa identificati care sunt visele voastre si care sunt visele celorlalti.Va puteti da seama acum ca traiti visele celorlalti.

Acesta este momentul optim pentru a înceta să trăiti visul altcuiva în realitate. Acum, puteți deveni steaua în viața voastră – trăind propriile vise și viziuni în realitate. La urma urmei, sunteti responsabili pentru trăirea propriei vieți, de ce să impliniti visele altora?

Pana in 27 septembrie, Neptun retrograd în Peşti formează un trigon cu Jupiter in Scorpion, sunt zile în care protecţia împotriva pericolelor este foarte mare, unii dintre voi, puteţi experimenta vindecări miraculoase, în urma cărora vi se pot activa capacităţile parapsihologice, alţii, puteţi să vă perfecţionaţi capacităţile paranormale sau să înregistraţi succese, dacă aveţi o meserie în domeniul spiritual, ocult, medicină.

Este o perioada ideala pentru dezvoltare spirituala dar si pentru descoperirea unui hobby secret.Dedicati-va incercarii de a-l descoperi pe Dumnezeul din interiorul vostru, daca nu ati facut-o inca.

Neptun retrograd in Pesti in trigon cu Jupiter in Scorpion va provoaca sa va conectati la ceea ce va anima sufletul. Este momentul sa va dati seama cata viata exista in voi, cata creativitate si sa faceti alegeri tinand cont de impulsurile launtrice pe care le-ati ignorat.Sufletul este cel care va da puterea, de aceea devine esential sa depuneti eforturi pentru vindecare sufleteasca.Acum este o perioada favorabila pentru o schimbare in bine, sa cautati vindecarea dincolo de suferinta, lumina dincolo de intuneric, sufletul dincolo de trup, puritatea dincolo de viciu, iertarea dincolo de pedeapsa.
Cel de-al saselea simt va poate orienta in directia corecta. Ascultati-va vocea launtrica cu cat ii dati mai multa crezare cu atat mai puternica va deveni.
Va puteti afla mai aproape de Dumnezeul interior, un Dumnezeu care va poate vindeca ranile sufletesti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website