Neptun retrograd in Pesti, 21 iunie-27 noiembrie

Neptun retrograd in Pesti, 21 iunie-27 noiembrie, -arata sursa durerii de care ati cautat sa scapati apeland la o lume iluzorie.

Dragii mei, planeta viselor, a spiritualitatii, a iubirii divine, Neptun, retrogradează în zodia Peşti, în perioada 21 iunie-27 noiembrie.
Neptun retrograd in Pesti sugerează că o anumită zonă a vieții este atât de dureroasă încât preferați să scăpați de această realitate apeland la o lume iluzorie, imaginata, la droguri, alcool.
Este posibil ca această tendință de a evita durerea prin iluzie să provina dintr-o experiență tragică din trecut, cum ar fi abuzul emotional, dar Neptun retrograd in Pesti avertizeaza ca, singura opțiune de a scăpa de durerea emotionala din trecut este sa treceti de la planul fizic la altul mai spiritual.
Neptun retrograd in Pesti aduce la suprafata toate aceste temeri si anxietati cu scopul de a indeparta iluziile si realitatile false care v-au intunecat viziunea.
Distrugerea lumii fantastice va arăta acele realități dure pe care ați căutat să le evitați la un moment dat în trecut.

Pot reveni acum in viata voastra, acuzații false , victimizarea, puteți observa că sunteți subiect de bârfă, scandal sau defăimare, vedeti, acest Neptun retrograd in Pesti se conecteaza negativ cu Jupiter retrograd in Sagetator.
Puteți folosi boala pentru a obține simpatie sau pentru a evita realitățile aspre ale vieții. Poate că sunteți mai mult supuși confuziei și înșelăciunii sau aveți tendința de a vă implica în intrigi și scandaluri.
Aceasta este perioada în care ati putea intra într-o relație nesănătoasă, de aceea ar trebui sa verificati credibilitatea persoanelor pe care le intalniti.

Retrogradarea lui Neptun în Peşti vă avertizează, că fuga din faţa responsabilităţilor, minciuna, superficialitatea, trădarea, abandonul, nu sunt soluţii care să vă aducă rezultate pozitive, din contră, aduc confuzii, nefericire, teamă, care vă pot accentua, starea negativă în care vă aflaţi.
Este momentul sa faceti fata adevarului pe care l-ati ignorat.

Este posibil, să experimentaţi acum, o teamă în faţa realităţii, o incapacitate de a rezolva o problemă sau de a ieşi dintr-o situaţie negativă. Depăşirea experienţelor negative, este posibilă, dacă vă măriţi puterea interioară şi vă întăriţi psihicul. Nu puteţi trece prin încercările cu care vă confruntaţi, dacă sufletul vostru este nefericit şi psihicul vostru este instabil.
Poate vă întrebaţi, cum puteţi să vă măriţi puterea interioară; prin empatie şi bunătate pe care o îndreptaţi către ceilalţi, prin rugăciuni rostite din suflet, în felul acesta, vă conectaţi la bunul Dumnezeu şi la spiritele superioare. Activităţile relaxante, care vă fac plăcere, creativitatea, frumosul, bunătatea, cultivate în favoarea semenilor voştri, pot să vă ajute, să vă măriţi puterea interioară.
Când sufletul vostru, este în armonie cu psihicul, puteţi ajunge, să discerneţi clar, între adevăr şi minciună, iluzie şi realitate.
Este posibil, să revină acum, în viaţa voastră, situaţii, probleme, activităţii, pe care le-aţi abandonat în trecut din frică, laşitate, din incapacitatea de a găsi o rezolvare, dar acum, trebuie să le faceţi faţă cu curaj şi responsabilitate. Este momentul, în care trebuie să acceptaţi realitatea aşa cum este ea, nu cum v-aţi închipuit-o voi, numai în felul acesta, o puteţi schimba. Acum se pot distruge foarte multe iluzii în care aţi trăit.

Neptun retrograd in Pesti va provoaca sa identificati care sunt visele voastre si care sunt visele celorlalti.Va puteti da seama acum ca traiti visele celorlalti.
Acesta este momentul optim pentru a înceta să trăiti visul altcuiva.

Neptun retrograd va confruntă cu viciile voastre si va ajuta sa intelegeti că aceste vicii va trag in jos si reprezinta obstacole mari in calea evolutiei spirituale. Este important să evitați drogurile, substanțele chimice și stimulatorii în timp ce Neptun este retrograd. Protejați-vă de oamenii ciudati care vă scurg de energie.

Retrogradarea lui Neptun in Pesti provoacă mai multa sensibilitate și receptivitate fata de nevoile altora. Datorită acestei receptivități sporite, aveti tendinta de a va identifica total cu suferinta altuia, dar lectia lui Neptun retrograd in Pesti este aceea de a deveni mai sensibili si nu mai vulnerabili in fata suferintei.

Anxietatea socială sau depresia ar putea duce la retragere și la singurătate.
Lecturile spirituale, cursurile in domeniul metafizic, meditația, yoga, tarotul, înotul și o dietă sănătoasă, fără toxine, v-ar putea ajuta sa treceti peste o posibila depresie sau dezamagire. Fobiile, hipohondria și paranoia pot deveni mai vizibile în timpul retrogradării lui Neptun, dar și mai ușor de vindecat.

Este o perioada ideala pentru dezvoltare spirituala dar si pentru descoperirea unui hobby secret.
Dedicati-va incercarii de a va descoperi latura creativa a personalitatii, daca nu ati facut-o inca, exista mari sanse sa va descoperiti un talent ascuns sau o capacitate extrasenzoriala.Manifestati aceasta creativitate prin initiative si idei artistice.
Credinta voastra in Divinitate poate fi o calauza de nadejde in necazuri, iar meditatia va ajuta sa va reconectati cu Dumnezeul din interiorul vostru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website