Neptun retrograd in Pesti, 23 iunie-28 noiembrie

Dragii mei, planeta viselor, a spiritualitatii, a iubirii divine, Neptun, retrogradează în zodia Peşti, în perioada 23 iunie-28 noiembrie

Pe parcursul retrogradarii, Neptun in Pesti formeaza de doua ori sextilul exact cu Jupiter in Capricorn, pe 27 iulie si respectiv, pe 11 octombrie, aspecte care ne vor ajuta sa depasim suferintele, nefericirile, boala, printr-o intelegere superioara a vietii, prin apelul la divinitate. Sunt aspecte deosebit de favorabile pentru vindecari miraculoase in cazul unor probleme de sanatate, pentru depasirea unei suferinte, pentru iesirea dintr-o iluzie in care am stat foarte mult timp.

Este o perioada favorabila  pentru rezolvarea relației cu Divinitatea, mai ales dacă suntem ”certați” cu Dumnezeu.
Poate am fost trimiși la întrupare și nu ne place acest lucru pentru că aici pe pamant exista suferinta, iar acum stăm supărați pe El și pentru orice lucru rău care ni se întâmplă Îl găsim vinovat pe El și menținem permanent această stare de separare, în loc să ne deschidem și să vedem de ce anume ne-a trimis aici și ce anume dorește să învățăm sau ce anume dorește să facem?

Daca astazi exista probleme in viata ta, sau poate esti afectat de o suferinta, sau poate stai supărat pe El pentru că a îngăduit altor persoane să iti facă rău, ar trebui sa te intrebi  ce anume ai învățat din acest rău, să vezi partea pozitivă și si sa iti înveti lecția, că poate prin acel rău ti-ai plătit datorii mai vechi și acum te-ai eliberat și poti merge mai departe. Și lista poate continua.

Indiferent care este motivul supărării, acest motiv este numai la noi și ar fi bine dacă am ieși din starea aceasta de supărare care, în realitate, nu ne ajută la nimic și am trece în cealaltă stare, cea de deschidere și de comunicare.

Din starea de  deschidere către Divinitate, de comunicare, de colaborare, putem înțelege mult mai bine planurile Universului cu noi înșine sau, cel puțin, avem mai multă încredere în Inteligența Universului.

Dar, mai presus de toate, este o perioada favorabila în care să ne împăcăm cu Dumnezeu și să ne dăm voie să primim ghidarea Sa.

De noi depinde …

Neptun retrograd in Pesti  deschide ușa spre mintea noastră subconștientă;  ne ofera spațiu ideal pentru a călători încet spre interior, astfel încât să putem comunica delicat cu tot ceea ce ne produce suferinta. Când facem acest lucru, vom observa o transformare magnifică nu numai în modul în care ne simțim ci și în modul în care ne conectăm și comunicăm cu oamenii din jurul nostru, în special în cadrul relațiilor noastre cele mai intime.

Atunci când găsim ceea ce dorește inima noastră, vom descoperi și ce emoții dureroase creează rezistență și de acolo vom găsi o cale de a vindeca rănile care ne-au determinat să rămânem blocați, repetând scenarii negative in relatiile noastre.

Acum este nevoie de credinta in vindecare si tăcerea mintii care ne ajuta sa auzim glasul intuitiei.
Neptun retrograd in Pesti ne invita sa reinnoim relatia cu Dumnezeu si sa ne reconectam cu cel mai profund adevar interior . Este un timp de odihna, meditatie, vindecare, si reinnoire spirituala. Neptun retrograd in Pesti este o perioada importanta pentru iertare, eliberare, acceptare, compasiune, pentru a scapa de dependente, anxietati, amanari, toxicitati, obsesii.

Rugaciunea, meditatia, contemplatia ne ajuta foarte mult . Rugaciunile au un beneficiu foarte puternic, dar, degeaba cautati salvatori in afara voastra, daca inca  traiti in frica, ignoranta,  daca judecati oamenii, daca va invinovatiti si va victimizati… Pe de alta parte stima de sine scăzută este una dintre problemele majore care pot apărea in aceasta perioada, chiar și pentru cei care cred că sunt increzatori in ei. Prin urmare, vom observa că vom cauta mai mult sprijin extern, încurajare și îndrumare, în loc să învățăm cum să găsim și să îmbrățișăm aceste lucruri în noi înșine.

Aceasta transformare, schimbare a ta o vei face mai lent si datorita fricii tale care acompaniaza acest tranzit , este bine sa-ti repeti permanent ca principalul dusman al tau in aceasta perioada este tocmai frica ta, tema ta, iar acestea vor diminua energia cu care incerci sa-ti rezolvi problemele.
Vulnerabilitate, fragilitate, incertitudine, insecuritate,  pot defini mai bine acest tranzit ca si o permanenta stare de stres.
Tocmai aceasta vulnerabilitate a ta iti va permite sa te cunosti mai bine, sa-ti cunosti punctele slabe, punctele tari, sa fii fata in fata cu propriile slabiciuni, sa le accepti pentru a putea merge mai departe.
Este necesar sa faci tot posibilul sa-ti gasesti echilibrul , iar acest lucru il poti face prin implicarea ta intr-o activitate creatoare, sau pur si simplu sa-ti reactualizezi un ideal al tau pe care sa-l pui in practica , nu doar sa visezi la el.

Neptun retrograd in Pesti sugerează că o anumită zonă a vieții este atât de dureroasă încât preferați să scăpați de această realitate apeland la o lume iluzorie, imaginata, la droguri, alcool.
Este posibil ca această tendință de a evita durerea prin iluzie să provina dintr-o experiență tragică din trecut, cum ar fi abuzul emotional, dar Neptun retrograd in Pesti avertizeaza ca, singura opțiune de a scăpa de durerea emotionala din trecut este sa treceti de la planul fizic la altul mai spiritual, sa constientizati forta divina din interiorul vostru.

Neptun retrograd in Pesti aduce la suprafata toate aceste temeri si anxietati cu scopul de a indeparta iluziile si realitatile false care v-au intunecat viziunea.

Distrugerea lumii fantastice va arăta acele realități dure pe care ați căutat să le evitați la un moment dat în trecut.

Este bine sa evitam sa ne agatam de gandurile negative care ne trec prin cap şi să le contracarăm prin gânduri pozitive, prin schimbarea stării interioare fie cu muzică, fie cu un film motivaţional,  fie cu o rugaciune spusa din suflet.

Neptun retrograd in Pesti va provoaca sa identificati care sunt visele voastre si care sunt visele celorlalti.Va puteti da seama acum ca traiti visele celorlalti.
Acesta este momentul optim pentru a înceta să trăiti visul altcuiva.

Neptun retrograd va confruntă cu viciile voastre si va ajuta sa intelegeti că aceste vicii va trag in jos si reprezinta obstacole mari in calea evolutiei spirituale. Este important să evitați drogurile, substanțele chimice și stimulatorii în timp ce Neptun este retrograd. Protejați-vă de oamenii ciudati care vă scurg de energie.

Anxietatea socială sau depresia ar putea duce la retragere și la singurătate.
Lecturile spirituale, cursurile in domeniul metafizic, meditația, yoga, tarotul, înotul și o dietă sănătoasă, fără toxine, v-ar putea ajuta sa treceti peste o posibila depresie sau dezamagire. Fobiile, hipohondria și paranoia pot deveni mai vizibile în timpul retrogradării lui Neptun, dar și mai ușor de vindecat.

Este o perioada ideala pentru dezvoltare spirituala dar si pentru descoperirea unui hobby secret.
Dedicati-va incercarii de a va descoperi latura creativa a personalitatii, daca nu ati facut-o inca, exista mari sanse sa va descoperiti un talent ascuns sau o capacitate extrasenzoriala.Manifestati aceasta creativitate prin initiative si idei artistice.
Credinta voastra in Divinitate poate fi o calauza de nadejde in necazuri, iar meditatia va ajuta sa va reconectati cu Dumnezeul din interiorul vostru.

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website